Windows 10 frissítés után nem működnek az USB-eszközök?
Már régóta kellett volna frissíteni, ma megtettem. Körülbelül fél óráig tartott.
Frissítés után a belépő panelig jutottam (ahol az ikonok és a dátum betűtípusa megváltozott, gondolom, ez a frissítés része). A billentyűzetre/egérre semmit nem reagál. Próbáltam ki/újra bedugni, de semmi. Újra is indítottam többször, szintén semmi.
Még csak be se tudok lépni, mert ahhoz is SPACE-t kellene nyomnom.
Újraindítottam úgy is, hogy előtte kihúztam mindent. Ekkor bootolás közben kiírt egy szöveget, hogy nem érzékelt semmilyen USB-eszközt. De ugyanúgy nem működtek csatlakoztatás után.
A BIOS-ba be tudtam lépni, úgy tűnik, addig működnek ezek, de ott semmit nem találtam erre vonatkozólag.
#1 Hát nincsen.
De azóta mégegyszer átnéztem a BIOS-t. Mégis találtam erre valamit, de minden USB portra azt írja, hogy engedélyezve van.
Ha korábban jó volt, biztos hogy a frissítéssel szaródott el valami, a Windows frissítésnek meg semmi meg nincs köze a BIOS -hoz, tehát azt fölöslegesen nyomogatod.
Esetleg megpróbálhatod az F8 -at nyomatgatni boot -oláskor, hátha úgy bejön a Windows boot menüje ahol tudsz csökkentett módot indítani.
Ha nem és van a gépeden PS/2 csati, akár egy szerű átalakító is jó: [link]
#3 Nem müködik ez az F8-azás, de egyébkéntis hogy segítene a csökkentett mód?
#4 Nem, nem crackelt. Egyébként meg látod, itt a példája, amiért nem frissítettem. Egyszer megteszem és dobhatom ki a pénzem a szervizre ilyen hülyeségek miatt.
A csökkentett módban nem töltődnek a be a szarságok, csak az alap driverek. Ha úgy elindulna, és a az bill/egér is működne már lehete machinálni.
De ha ez nem működik és a PS/2 módszer sem járható út, félek nem marad más megoldás, mint a rendszer újratelepítése tiszta telepítéssel.
"itt a példája, amiért nem frissítettem."
Fordítva ülsz a lovon. Ez a nem frissítés egyenes köverkezménye.
Ha hagytad volna mindig szabályosan frissülni nem lenne ilyen problémád. Mint sok millió embernek nincs ilyen problémája aki nem küzd kényszeresen a frissítések ellen. Csak crackeléssel tudtad eddig elkerülni a frissítéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!