Le lehet még valahogy tiltani végleg a Windows 10 frissítését?
Természetesen.
Ha XP-t telepítesz akkor egyetlen frissítés sem fog már jönni.. :)
#1 A windows frissítése többet árt, mint használ. A több száz biztonsági résből talán kijavít egyet-egyet, közben lelassítja a gépet, rosszabb esetben tönkreteszi a rendszert úgy, hogy formázás és újratelepítés szükséges. A céges gépem, amin nem volt jogom letiltani a frissítéseket, egy év alatt lassabb lett, mint a hardveresen jóval gyengébb saját laptopom. Utóbbit nemrég cseréltem le (hardveres problémák miatt), évekig elment egyetlen telepítéssel úgy, hogy soha semmilyen kártevőt nem nyeltem be. Ez idő alatt egyetlen frissítés ment fel (az is úgy, hogy a windóz felülbírálta a beállításomat), az érezhetően lelassította a rendszert, de nem annyira, mint a már említett munkahelyi gépen a sok frissítés.
#4 Köszi, de nem tudnád leírni akár itt, akár privátban? Idegenekben nem bízom meg annyira, hogy teamvieweren átengedjem a gépem felett az irányítást.
Elvileg ezzel a kis progival ki lehet kapcsolni:
(Viszont ez csak tipp - mert én nem próbáltam, nem 10-est használok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!