Miért nem tölti le a Windows 10 legújabb frissítését? (22h2)
A laptopomról lenne szó. Egyik nap észrevettem, hogy elérhető rá egy új frissítés. Úgy voltam vele, hogy miért is ne, de adódott egy kis probléma. 😅
Addig megvan, hogy frissítés, de valamiért újraindul és hirtelen hibaüzenet fogad, hogy sikertelen a frissítés.
Az újraindítás után megnéztem, hogy mi lehetett a baj, ezt találtam, mint hibakód:
(x8007007e)
Megnéztem, hogy milyen hiba lehetett, de a drága Microsoft oldalán semmit nem találtam.
Nem tudom, hogy mihez kezdjek, mert már nem tudom hanyadjára próbálom újra.
(jogtiszta a Windows, illetve eddig zökkenőmentesen frissített mindent)
Előre is köszönöm a segítséget! X3
Itt két helyen szerepel ez a hibakód:
- egyiknél azt írják, hogy kevés lehet a szabad hely a rendszerpartíción (32bites rendszernél 16GB, 64bites rendszernél 20GB)
- másiknál azt ajánlják, hogy a Szolgáltatások ablakban legyen leállítva a Windows Update elem, majd legyen törölve a Windows\SoftwareDistribution mappa tartalma, végül legyen újra elindítva a Windows Update szolgáltatás
Köszönöm szépen, épp ebben a pillanatban indult újra magától, aztán kiírta, hogy rendszerfrissítés folyamatban.
Igazából nem kevés a hely rajta, informatikus haverom is említette és mondta, hogy kizárható ok.
Aztán jah, az utóbbival próbálkoztunk ugyanúgy, de mindhiába. :/
(már az az ötlet is megfogalmazódott bennem, hogy vegyek egy új laptopot qwq)
(most nézem, hogy ezt írja ki:
,, - hiba 0x8007007e"
Félreírhattam sztem qwq)
Négyes, ezt, hogy érted? 😅
Ötös, miért kellene letiltanom?
Mi a probléma vele? (tudom sokan csalódtak az új frissítésben)
Próbáld meg ezekkel a parancsokkal, hátha segít - nekem segített.
Parancssor futtatása rendszergazdaként - parancs:
Dism /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Természetesen minden parancs után Enter. Ha kész utána újraindítás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!