Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem akar a Windows 10...

Miért nem akar a Windows 10 telepítő pendrive be bootolni?

Figyelt kérdés
Egyszer már ezen A gépen sikerült be bootolni oltatni ezt a pendrive ot most viszont bevillan a Windows logó aztán csak egy kis valami villogott a képernyő legtetején és nem bootol be telepítő. Csináltam már bios reset is.

2023. ápr. 29. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert nem az UEFI: kezdetű pendrivera bootoltál rá a post bootválasztó menüben.

[link]

2023. ápr. 29. 12:27
 2/8 A kérdező kommentje:
De kiválasztom a boot menüben,tegnap egyszer bejött azóta nem. Egy régebbi gépen bootolnék egy Msi 760gm-p23/fx ms-7641 alaplap van benne.
2023. ápr. 29. 12:35
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

Legacy módban csináld meg a pen drive -ot.

A szóban forgó alaplap, még sima (Legacy) BIOS -os gép.

Javaslom a Media Creation Tool -al csináld meg a pen drive -ot, akkor boot -olni fog UEFI és Legacy BIOS -os gépen is egyaránt.

2023. ápr. 29. 13:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Bárhogy csináltam csak bevillan a Windows logo aztán semmi úgyhogy most egy régebbi Windows 10 próbál telepíteni CD meghajtóval aztán majd azt felfrissíteni a legújabbra
2023. ápr. 29. 13:08
 5/8 anonim ***** válasza:

12 éves lap..

Legacy módnál természetes hogy 1-2 percig csak a kurzor villog. Várj türelemmel.

22H2 vel próbáld MCT-vel készült pendriveal.

2023. ápr. 29. 13:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Vártam én még 10 percet is türelemmel de semmi.Mondom régi windows 10 verziót felraktam most megy a legújabbra frissítés aztán jó lesz az.
2023. ápr. 29. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg nem valami ősi torrentes integrált verzió került a kezeid közé, mert akkor majd később jön a hidegzuhany..

Mivel az MCT már 5éve ugyanaz a változatlan exe ami az aktuális iso-t tölti. Így régi MCT-vel legfeljebb 2018-ból származó régi win10-et tudsz beszerezni.

2023. ápr. 29. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Sose torrenteztem windowst.Minek is tettem volna ha hivatalos oldalról hivatalosan letölthető.
2023. ápr. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!