Windows 10, Rufus, a telepítő már a pendrive-ra kapcsoláskor összeomlik, de miért?
Rá írattam a win 10 1909-es ISO-t három pendrive-ra is a Rufus-sal, viszont mikor az USB-t bootoltatom be, fekete képernyőt mutat pár másodpercig, majd a képernyő tetején egyetlen egy sorban néhány szines kocka látszik, ha pedig Bármit nyomsz ekkor, újraindul a gép, ha meg semmit, akkor ott áll és ennyi.
Ez mitől lehet? RUFUS-nál nekem csak UEFI-t mutat, meg NTFS fájlrendszert, így voltaképp semmilyen beállítás nincs, amit meg tudnék változtatni.. Ötletek?
Nem tudom felfogni hogy az emberek Win10 esetén miért használnak 3rd party alkalmazásokat ehhez.
Ezt használd, és arra kattints hogy telepítő adathordozó létrehozása, azon belül lesz hogy iso vagy pendrive, nyilván pendrive.
Így legalább biztos nem belepiszkált windowsod lesz.
Boot menü-be nekem amúgy mindig 2 opció volt akár Rufus-t akár ezt használtam, asszem az UEFI Partition 1-el tudtam normálisan telepíteni. Ez csak megjegyzés, lehet neked nem lesz ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!