Hová lett az operációs rendszerem?
Figyelt kérdés
Egy 16 GB-os sd-kártyára készítettem egy hordozható bútolható op.rendszert. Egy fél napom ráment, mire átrágtam magam az össz. beállításon, és mire működésre kész lett. Aztán kivettem a gépből (miután kikapcsoltam) hogy az eredeti win10 bútoljon be a következő bekapcsolásnál. Úgy is lett, indult az eredeti. Ezután visszaraktam az SD-kártyát, és újraindítás után már nem bútolt be, mint kiderült, szőrén-szálán eltűnt a kártyáról ez az új Win10, de még a kártya kapacitása is eltűnt. Mi volt ennek az oka? Vissza tudom szerezni a kártya eredeti méretét? (formázás mem segített).2023. jún. 12. 18:39
11/15 anonim válasza:
Szuper! Akkor jó a kártya már?
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, teljes kapacitása megvan. Természetesen üresen. Köszi mégegyszer!
2023. jún. 14. 00:14
13/15 anonim válasza:
"sd-kártyára készítettem egy hordozható bútolható op.rendszert. Egy fél napom ráment"
En egy perc alatt megvagyok vele.
Letöltöm, duplaklikk rajta, a létrejött új meghajtóról mindent átmásolok a kártyára (amiből 4GB-os is elég). Kész is az uefi gépen bootolható lemez. És még gyors is. :D
14/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az én gépemben BIOS van.
2023. jún. 15. 09:39
15/15 anonim válasza:
Akkor még fél perc hogy a 3. fejezet két parancsát kiadd.
Egyébként a 10 évnél öregebb gépeket már selejtezni kéne. Főleg win10 hez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!