Ki találta ki, hogy a Linux gyorsabb, és jobban fut, mint a Windows?
Figyelt kérdés
Bár én a Linuxot preferálom, mégis van valami, amivel nem tudok egyetérteni. Sokan azt mondják, hogy a Linux jobban fut, mint a Windows, főleg régebbi gépeken. Nekem LGA775-ös gépekkel van tapasztalatom, ezeken gyorsabb a Windows 10, mint akármelyik Linux, illetve a kép is sokkal "smooth"-abb, és nem olyan észrevehetőek a mikromegakadások Windows alatt, Linux alatt jobban meglátszanak a rövidebb megakadások, és a kép se olyan smooth (nem tudom, hogy magyarul hogy van ez a szó), mint Windowson. Erre mi a magyarázat? A videokártya driverek esetleg? Vagy csak én csinálok rosszul valamit, hogy nálam a Linux a rosszabb teljesítményű ugyanazon a gépen?2023. máj. 31. 17:57
11/12 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy milyen linuxot teszel fel, milyen grafikai felülettel.
Windowsnál meg azt látom, hogy a használók kb 1-2%-a képes normálisan használni a Windowsát, a többi orrba-szájba telepít mindent, minden marhaság elindul a háttérben. Amúgy ez a Win hibája is, semmit nem akar a felhasználóra bízni.
Száz szónak is egy a vége: a Windows olyan mint egy kergemarha a Linux, meg mint egy kezesbárány.
12/12 anonim válasza:
Egy okos felhasználónál a Windows is jó marad, egy hülyénél a Linux is tönkremegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!