Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Olyan "szerkezetet" keresek...

Olyan "szerkezetet" keresek amibe be lehet tenni egy pendrive-ot, vagy sd kártyát és egy zenét le tud játszani folyamatosan?

Figyelt kérdés
De nem vagyok otthonos az ilyen témában. Szóval egy hangszóró amibe be lehet tenni pendriveot. Mi annak a neve?

2023. febr. 21. 22:28
 1/2 anonim ***** válasza:
2023. febr. 21. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Kb 3 hete vettem egy ilyet. Mindenevő, vagyis bluetooth-ról, usb-ről, mikrosd-ről és aux bemenetről is lejátszik. A hangminősége az árához képest nagyon jó. Egyetlen probléma volt vele, hogy az eredeti akkumulátorával csak kb 1-1,5 órát zenélt. Kicseréltem egy samsung 2800mah-s cellára és utána simán hozta a 10 órát. Tehát ha valakit nem tántorít el egy kis szerelés és forrasztás(és van egy jó minőségű 18650-es 3,7V-os akkucellája) az nagyon olcsón kaphat jó minőséget.

2023. febr. 22. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!