A processzort folyamatosan terheli valamilyen "windows search" program és nem tudom kikapcsolni, mit tegyek?
Eszrevettem, hogy nagyon lelassult a gép és a feladatkezelőben észrevettem, hogy a processzor terheltsége 80-100% közötti. A problémát valamilyen windows search okozza amit miután leállítok lecsökken a processzor teljesítmény viszont utána visszakapcsol magától és ujra 100% lesz a terheltség.
Mit tudok ezzel tenni?
Futtatva van, minden rendben.
Lehet, hogy a windows updateket kell alapertelmezettre tenni?
A legrosszabb megoldás. Hiába az emberek mindig keresztbe tudnak tenni önmaguknak.
Csak egy órát kellett volna várni amíg automatikusan lefrissít, utána önmagától lecsökkent volna a használat és pár hétig nem ismétlődig meg. Nem kellett volna semmit tenni, csak békén hagyni. 🫠
#5 Milyen órát várni? Mire? Semmit nem frissített sehol. A probléma már tegnap jelentkezett.
Vissza tudom kapcsolni az updatet egyébként meg bármikor.
"Na végül azt csináltam, hogy a windows updatet"
Ez az első dolog amit letiltok azonnal telepítés után!
"A legrosszabb megoldás."
Én még nem tapasztaltam ennek negatív következményét.
ügyes vagy 1 hét után meg jön a következő kérdés hogy percenként lefagy a gép mit tegyek
az lenne a legjobb hogy szépen hagyod hogy lefusson a frissítés vagy SZÜNETELTETED nem letiltod hanem pár napra csak szünetelteted és akkor újra megpróbálni
"ügyes vagy 1 hét után meg jön a következő kérdés hogy percenként lefagy a gép"
Ha letiltod a frissítést, akkor percenként le fog fagyni a gép?
:-o
Ez biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!