Melyik gamer laptopot ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyanokat kérdeznék leginkább, akiknek van is, vagy legalább értenek a témához. Leginkább tényleg játékra lenne használva. Néha a youtube+netflix menne. Ár az max 450 ezer ft-ig, de örülnék nagyon ha valaki tudna olyat ajánlani amire azt mondják hogy az árához képest nagyon jó :D Ami kedvező lenne az 350 ezer ft. Nagyon köszönöm ha valaki tudna segíteni. Nézegettem, de sajnos én nekem nagyon fontos hogy vélemény legyen róla egy olyannak, aki azért tényleg ott van a témában.
2023. febr. 10. 12:25
1/2 anonim válasza:
Egyiket sem. 350ért meg nem is kapsz gémer laptopot. Ha igen, akkor csak valami nagyon gyenguszt.
2/2 anonim válasza:
Ha gaming laptop, akkor csak a GPU számít, azonos típuson belül pedig a TGP (mennyi kakaót kaphat a GPU, minél több, annál erősebb)
3060-as modellt lenne jó kifogni. Magyar bill-re figyelj, ha neked ez fontos.
Jobb modellek nincsenek a kereteden belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!