Milyen gamer laptopot ajánlanátok?
leirasod altalanosagrol szol
de azert ez megsem konkretum
feltetelezhesuk hogy 100-150 koruli anlaptopod es lehet 150-250 koruli is boven jo lenne neked ha megfelelo hardveru...
de ettol meg sokaknak az altalanos hogy boven 100 alatti laptopja van
es igazabol 150 alatti is tokeletes lenne jatszani is
valakiknek meg a 300 alatti "tragyadomb"
es 500-600 meg nem tul draga...
mivelhogy millios laptopok is vannak
tehat mirol van szo?
es irj par jatejot akivel leginkabb jatszanal
akku uzemido szamit e valamenyire?
nagyobb meretu legyen e, szep legyen a kepe, napfenyben is?
stb.
A videokártyán múlik, nekem úgy tűnt, mikor nézegettem. Ezt kell ellenőrizni egyesével, a hirdetett laptopokban.
Egyébként, ha vennék, akkor Alienware és le....om, h milliós a számla.
Vga tipus szamok alapjan nagyjakol betudod azonositani melyik erosebb melyik gyengebb (utolso ket szam es jelzesek szamitanak)
1050(Ti) nincsen olcsobban vagyis nem eri meg legalabbis ipon on, es joval gyengebb
igaz Vega kat linkeltem azok is gyengek, kb. 1050 hez hasonlok vagy gyengebbek de "olcsok" is...
annyira nem erdemes vetelek mivel ram csere kell bennuk valoszinu es igy mar olyan dragara josz ki hogy jobbat tudsz venni sokkal... szoval csak erdekesegek inkabb :D
kerdes gyarto hogy tolt ki felhasznaloval mertha integralt ram is(!) van bennuk akkor nem tudod tokeletese tenni...
igazabol igyhat mivel vannak dragabban is adott vga val igy nem feltetlen a legolcsobbat fogjak megvenni legtobben, mivel biztos van bennuk mas ami miatt megerik a 50-100ezer vagy tobb pluszt azonos vga val is
de akinek csak a varhato elmeleti jatek teljesitmeny szamit az vga t nezi
sajnos mintlathatod 300-400ezertol kezdodnek inkabb a jatekos laptopok
Persze van olcson is MX 2 30/50.. RX 5/6 40 ...
ilyenek 200 alatt is ameily neked megfelelonekntunik azt ved
Kereshetsz rola testeket, velemenyeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!