Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy Gamer laptopom ami...

Van egy Gamer laptopom ami nem úgy teljesít ahogy kéne,valaki segitene meg fejteni hogy mi a baja?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy Asus rog strix g15 laptop GPU:Gtx1650 ti. CPU:I5 10TH. 8GB ram.

Youtuben videokban tök jol teljesít a gép ,medium ,high beallításokon játszanak. Nekem meg low on is alig mennek a játékok,és van olyan játék ami egy darabig jol fut stabil 60fps el,utána elkezd laggolni és le megy 20,10fps re. Valaki tudja mi lehet a baj?.

2023. jan. 23. 23:03
 1/7 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mivel játszol. Más a gépigénye egy régebbi játéknak (pl. GTA 5) mint egy újabb AAA játéknak. A random fps droppot valszeg túlmelegedés okozza, ilyenkor a gép visszaveszi a cpu/gpu órajelét. Ezen ha használtan vetted akkor egy takarítás és pasztázás segíthet.
2023. jan. 23. 23:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Anno a Dying light 2 vel játszottam és futott 60 pfs el most meg már azis 40 pfs produkál low beállításon,és a windowsot is ujra raktam,a gépet vadonat újon vettem.
2023. jan. 23. 23:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy boltban vettem és kiállított darab volt,kb az összes gamer laptop. A folyékony fém pasztás gamer notikat nem jo sima pasztával pasztázni nem? Mert akkor még jobban melegszene.
2023. jan. 23. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát a 1650 amúgysem egy fickós darab...

Ha régebbi akkor ki kellene takarítani alaposan. Hőfokok hogy alakulnak?

2023. jan. 24. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:

CPU alap helyzetben 40°C

Játék közben 70-80°C KB

Videókártya is 70-90°C KB

2023. jan. 24. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy kérdésem lenne még. A Dead island 2 el fogja tudni vinni? 😅
2023. jan. 24. 20:26
 7/7 anonim válasza:
Ez a folyékony fémes.... hát nem tudom MX-4 pasztát frisset, teljes belső takarítás, aztán egy fresh WIN, és minden illesztő utána ha még mindig gáz van akkor hardverhiba lesz....
2023. febr. 28. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!