Tudnátok nekem ajánlani egy 200 000 FT alatti gamer laptopot?
A középkategóriás irodai laptopok indulnak 200.000 felett.
Gamer gépet 350-500 között nézz, ha játszani is akarsz vele.
Köszönöm a válaszokat!
Kissé pontatlanul fogalmaztam, nem feltétlenül kell nekem gamer,csak a legújabb játékok elfussanak rajta.
De 300 000 ig még elmennék, afölé már semmiképp sem.
300-ért már kapsz valami használhatót, de pont a legújabb játékokat felejtsd el. Hiába hirdetik "Gamer"-ként, nem, nem az.
Ahhoz, hogy a legújabb játékokat futtatni tudd ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni.
"csak a legújabb játékok elfussanak rajta"
- Na ne viccelj. :) Mi a reláció ebben a mondatban?
Még ha PC-ről volna szó, akkor a 300k-ból jól-jól lehetne gazdálkodni perifériák nélkül, de ennyiért egy laptop közelébe sem ér ha mai AAA játékokról beszélünk.
300-350k között 1650 Ti-al rendelkező modelleket kapni, amelyekben időt állóbb proci van.
Ez mondjuk egész jó, a 6/12 mag/szálas proci bőven elegendő több év után is villám lesz, az SSD miatt meg főleg.
Persze a hűtésről ne beszéljünk ilyen kategóriájú ""gamer"" laptopoknál, mert az nagyon nem ebben az ársávban kezdődik.
Bocs gyerekek, már nem aktuális, azóta beszereztem egyet 250-300k között
Azt esetleg nem tudja valaki hogy lehet törölni a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!