Lehetséges, hogy a GTA San Andreas egér hibája megoldhatatlan?
Sziasztok!
Tudom, a GTA San Andreas egy elég régi játék, de nagyon szeretnék újra játszani vele.
Sajnos csak egy darabig tudtam, aztán nálam is megjelent az a sokaknál előforduló hiba, hogy nem működik az egér játék közben, vagy pedig forog össze-vissza magától.
(Egyik gépemen windows 7, másikon windows 10 van, mindkettőnél jelentkezett a hiba. A Rockstar Games hivatalos oldaláról lett letöltve, nem tört a játék.)
Sok mindent kipróbáltam már:
1. a feladatkezelőben a "gta-sa.exe" fájlban átállítottam az affinitást
2. futtattam a játékot rendszergazdaként
3. átállítottam a kompatibilitást (jellemzően a windows98/ME-t ajánlják)
4. telepítettem egy bizonyos “DINPUT8.DLL” nevű fájlt
Sajnos semmi nem működött! Korábban is tettek már fel kérdést ezzel kapcsolatban itt, de amit találtam elég régi volt, így abban reménykedem hogy hátha valaki tud valamit ajánlani nekem megoldásként.
A számítógépekhez nem profiként értek, így elnézést kérek, ha nem jól fejeztem ki magam!
Köszönöm előre is a válaszokat!
1. válaszoló: Nem, nincs gamepadem, sajnos biztos nem ez a probléma forrása. Ez elvileg valamilyen sorozat hibája a játéknak, a vice city-nél is jellemző ez.
2. és 3. válaszoló: Ki is próbáltam amint elolvastam, sajnos nem vált be. :(
Köszönöm azért mindenkinek a tippeket!
nekem 98-as kompatibilitási módban megy a játék és hibátlan az egér..
keress egy másik gta exe filet-t.
telepíteni semmie xtrát nem kell hozzá.
A legacy components-et kell még bekapcsolni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!