Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a GTA San...

Lehetséges, hogy a GTA San Andreas egér hibája megoldhatatlan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, a GTA San Andreas egy elég régi játék, de nagyon szeretnék újra játszani vele.

Sajnos csak egy darabig tudtam, aztán nálam is megjelent az a sokaknál előforduló hiba, hogy nem működik az egér játék közben, vagy pedig forog össze-vissza magától.

(Egyik gépemen windows 7, másikon windows 10 van, mindkettőnél jelentkezett a hiba. A Rockstar Games hivatalos oldaláról lett letöltve, nem tört a játék.)

Sok mindent kipróbáltam már:

1. a feladatkezelőben a "gta-sa.exe" fájlban átállítottam az affinitást

2. futtattam a játékot rendszergazdaként

3. átállítottam a kompatibilitást (jellemzően a windows98/ME-t ajánlják)

4. telepítettem egy bizonyos “DINPUT8.DLL” nevű fájlt

Sajnos semmi nem működött! Korábban is tettek már fel kérdést ezzel kapcsolatban itt, de amit találtam elég régi volt, így abban reménykedem hogy hátha valaki tud valamit ajánlani nekem megoldásként.

A számítógépekhez nem profiként értek, így elnézést kérek, ha nem jól fejeztem ki magam!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2023. febr. 9. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van gamepaded? Ha van, húzd ki a gépből amíg játszol, sok régebbi játék összeakad a tipikus "xbox 360 compatible" gamepadekkel és pontosan azt csinálja amit írsz, forog összevissza az egér.
2023. febr. 9. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az vált be rá, hogy a játék menüjében amikor megállt az egér, átállítottam az érzékenységét (egyel lejjebb vagy feljebb vettem). Ideig-óráig megoldja, aztán amikor megint megáll, akkor ismér érzékenység állítás
2023. febr. 9. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Beállításokban átállítod gamepadre, aztán meg vissza bill+egérre.
2023. febr. 9. 22:38
 4/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: Nem, nincs gamepadem, sajnos biztos nem ez a probléma forrása. Ez elvileg valamilyen sorozat hibája a játéknak, a vice city-nél is jellemző ez.

2. és 3. válaszoló: Ki is próbáltam amint elolvastam, sajnos nem vált be. :(

Köszönöm azért mindenkinek a tippeket!

2023. febr. 10. 18:38
 5/8 CspCsj ***** válasza:

Esetleg a következő weboldalról letölteném a belinkelt frissebb(?) "gta-sa.exe" fájlt és bemásolnám az eredeti mellé, majd ezzel indítanám a játékot.

(végigszaladhatsz a videón)

[link]

A virustotal nem jelzi fertőzöttnek:

[link]

2023. febr. 10. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem 98-as kompatibilitási módban megy a játék és hibátlan az egér..

keress egy másik gta exe filet-t.

telepíteni semmie xtrát nem kell hozzá.

A legacy components-et kell még bekapcsolni .

2023. febr. 18. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
2023. febr. 18. 10:25
 8/8 anonim válasza:
[link] Ajánlom figyelembe ezt a modot, itt bemutatják a változásokat: [link]
2023. ápr. 24. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!