V.alex kérdése:
Van egy számomra megoldhatatlan problémám. Nem ismeri fel a gépem a netet miért?
Figyelt kérdés
Tegnap még neteztem vigan. Ma meg be akarom kapcsolni a gépem és nincs net de megnéztem telefonon meg laptopon van wifi. Csak a gépen nincs be épitett wifi kártya van benne eddig tökéletessen működött most meg semmi probáltam azt is hogy rá dugom a net kábelt a gépre de semmi. Azt irja hogy (Nem állnak rendelkezésre kapcsolatok) probáltam azt is hogy be dugtam egy wifi usb-t fel tettem az illesztőjét meg mundent amit kell és semmi.! :/ hogy lehetne megoldani?2014. máj. 30. 10:22
1/4 Tengor válasza:
Live oprendszerrel mi a helyzet?
2/4 A kérdező kommentje:
neharagudj de nagyon nem vágom ezeket. win7-em van a gépen 64-bites. ha erre gondolsz.
2014. máj. 30. 10:32
3/4 Tengor válasza:
Nem erre gondoltam. Tölts le egy Ubuntu telepítőt, tedd fel pen drivera és bootolj be róla! Nem kell telepíteni, de tudod ellenőrizni, hogy ott működnek-e a hálózati eszközök.
Ha ott minden okés, akkor a wint kell újra rakni.
Ha ott sem jó, akkor hardveres problémád lesz valószínűleg.
4/4 A kérdező kommentje:
értem megpróbálom akkor ezt köszönöm a gyors válaszokat! :)
2014. máj. 30. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!