Miért nem nyissa meg a jófógást?
Figyelt kérdés
Nekem ezt írja:(írtam nekik)
"Amennyiben ezt az üzenetet látod, kérjük küldd el az IP címed az ugyfelszolgalat@jofogas.hu email címre."
Az applikációba se tudok bejelentkezni. Másnak se jó?
2023. jan. 5. 10:20
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg le van tiltva az IP-cím, feltételezem, hogy valaki különböző e-mail címekről szabályellenes hirdetéseket adott fel innen.
2/9 anonim válasza:
ma reggel óta nekem is ugyanezt írja ki. Másnál működik?
3/9 anonim válasza:
de akkor amúgy nem az email címet kellene tiltani? IP címről nem csak ugyanaz a személy adhat fel hirdetéseket
4/9 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki ugyanazt játssza különböző e-mail címekről, és mást nem nagyon tehetnek.
5/9 anonim válasza:
én biztos nem hirdetek ugyanazt különböző email címekről és nem is szabályellenesen hirdetek
6/9 anonim válasza:
Te vagy a kérdező is pont egy másik fiókból? Érdekes egybeesés lenne...
7/9 anonim válasza:
ezt nem én kérdeztem, de nekem se nyissa meg most
8/9 anonim válasza:
Aha, ahhoz túl sok itt a suksükölés...
9/9 anonim válasza:
a jófogás nem arról híres hogy utánanéz a dolgoknak és pl letilt egy ip címet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!