Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen külföldi hirdetőoldalak...

Milyen külföldi hirdetőoldalakat ajánlanátok szolgáltatások hirdetésére? (angol/amerikai)

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint nálunk a jófogás, startapró, stb. ahol online felületen hirdethetem a vállalkozásom szolgáltatásait.

2022. márc. 16. 07:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Bár vannak apróhirdetési ("classified ad") oldalak - mint például a nemzetközi craigslist.org - de ezeket a Facebook Marketplace és a szabadúszó keresőoldalak - mint a freelancer.com - háttérbe szorítják.

Jó lenne tudni, milyen szolgáltatásokról van szó, és milyen országbeli célközönséget céloznál meg.

2022. márc. 16. 11:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Informatikai szolgáltatásokra gondolok, akár képszerkesztés, weboldal készítés, önéletrajz készítés, rendszergazdai távsegg, stb. sokrétű vagyok, de a lényeg, hogy digitális jellegű.

Elsősorban Angliában, Amerikában gondolkodtam, de számomra igazából lényegtelen, csak tudjanak angolul :D

A freelancer oldalakkal az a problémám, hogy többször próbáltam már sikertelenül, mert ami munkát én elvégeztem volna egy Magyarországon is alacsony áron, arra biztos volt 100 indiai, aki rálicitált 1$-al. Ráadásul sok oldalon értékelés-alapú rendszer van, és sokkal nagyobb eséllyel választanak ki olyat, akinek már van az oldalon keresztüli referenciája/értékelése.

Ezért keresnék inkább olyat, amit általánosan sokan látogatnak, és hirdethetek rajta szolgáltatást, akár egy jófogáson.

Próbálkoztam azzal is, hogy Facebookon különböző külföldi csoportokba beléptem, és ott hirdettem magamat, de azzal sem jártam sikerrel.

2022. márc. 16. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!