Gond a magyar billentyűzet kiosztással Windows 11-ben (?)
Sziasztok! Régebben amikor a Windows 11-et feltelepítettem a vadiúj gépre, kérdezte hogy milyen billentyűzet kiosztást szeretnék. A magyar 101 gombosat választottam, nem kellett volna, ugyanis normál kiosztású billentyűzetem van. Utólag töröltem a 101-es billentyűzetkiosztást és átraktam normálra. Nem írja hogy telepítve van a 101-es, de mégis néha valahogy sikerül átállítanom (gondolom valami billentyűparancs) és ekkor megjelenik a tálcán is a váltási lehetőség is hogy 101-es vagy normál. Ekkor bementem többször is a gépházba, mivel nem volt ott a 101-es így letöltöttem és töröltem, ez megoldotta. A tálcáról is eltűnt a billentyűzet kiosztásának a jelzése, mert nem volt ugye mire váltani. Egy idő múlva aztán teljesen random visszatért a 101-es és kezdődött megint.
Esetleg tudna valaki erre valami megoldást?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!