Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fogyatékos a windows,...

Miért fogyatékos a windows, mint olyan?

Figyelt kérdés

A következő problémával mindig szembesülök.

Adott egy USB HUB. Ezen van két HDD, a hub ugye egy usb kábellel van a géphez csatlakoztatva.

ha igy másolok akkor mindig buggol, leesik 0%-ra eldobja az USB-ket időnként

Miért van ez?

2022. dec. 4. 22:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
Na ugye, hogy nem a Windows volt a hibás.
2022. dec. 4. 23:23
 12/31 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen meghajtók azok?

Miféle modelszám alatt futnak?

Írnak róluk valamit itt?

[link]

2022. dec. 4. 23:24
 13/31 A kérdező kommentje:
Akkor a hub a szar, nem tudom. Általában akkor vettem észre, hogy csinálja amikor a HUB-on volt két eszköz és egy kábelel volt a géphez kötve.
2022. dec. 4. 23:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Semmi extra, raidsonic külső dokkoló a hub, a HDD-k pedig mind a kettő Seagte ház.. csak az egyik még ép, a másikban már tönkrement a hdd.. kiszedtem az elektronikát és vettem egy toshiba hdd-t és azzal használom. ugyan az, csak nem szereltem vissza a műanyag házba.
2022. dec. 4. 23:28
 15/31 A kérdező kommentje:
RaidSonic Icy Box IB-DK2241AC
2022. dec. 4. 23:28
 16/31 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ilyenek.,..

Ha dokkolón keresztül van kötve mind a kettő AKKOR Folyamatosan beesik a másolás 0-ra és néha el is dobja az egész dokkolót.

Próbáltam más oprendszerrel, ott nem csinálta, de lehet csak éppen akutálisan nem.

Korábban használtam egy kis USB 3.0-s hubot ami csak usb hub volt és ott is hasonló jelenség volt, hogy dobálta a hdd-ket, ha egy kábellel volt kötve a géphez, pedig tök más eszköz volt.

Kérdem én akkor mi a hiba?

2022. dec. 4. 23:30
 17/31 anonim ***** válasza:

Közben már láttam, hogy írtál valakinek, de akkorra már elküldtem az előző hozzászólást.

Szóval sajnos nagyon úgy fest, hogy az a toshiba is SMR-et használja. És mint olyan, jelentős lassulást idézhet elő.

A többit nem láttam, hogy mik.

2022. dec. 4. 23:32
 18/31 A kérdező kommentje:

De akkor olvasd el amit előbb írtam, ez már a második dokkoló aminél ez előfordul...

Mármint remélem értitek, hogy mi a probléma..

PC (egykábellel) dokkoló (kétkábellel) 2 eszköz.

Már két dokkoló esetén is belefutottam ebbe és nem lehet, hogy mind a kettő dokkoló rossz, és az sem lehet, hogy a hdd-k azok, mert van itthon kisebb nagyobb méretű stb.. szóval kb más nem maradt.

De úgy sose használtam ahogy a vagdalkozós emberke írta mint aki nagyon szart, hogy ő rájött, hogy áá milyen hülye ember, biztos 2 külső 2,5 hdd-t rakott egy usb-re és nem elég nekik a táp

2022. dec. 4. 23:33
 19/31 A kérdező kommentje:

az a kábel is más amivel a géphez kötöm a dokkolót.. Tehát volt itt már minden cserélve.. még hdd házak is, mert van olyan is ami 2.0.. azt már nem használom, de azzal is volt ilyen hibám.

Szóval tényleg nem értem, hogy mi más lehet, mitn a windows.. ha minden volt cserélve.

Gyakorlatilag mintha attól hülyülne be, hogy egy kábelen keresztül jön az oda vissza adat a gép memóriájába.

2022. dec. 4. 23:35
 20/31 anonim ***** válasza:
Az adott tokban lévő HDD pontos modelszámára rákeresve jó eséllyel megnézheted az adatlapján, hogy az újdonsült SMR-technológiát használja-e és esetleg azért lassul-e le nullára.
2022. dec. 4. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!