Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fogyatékos a windows,...

Miért fogyatékos a windows, mint olyan?

Figyelt kérdés

A következő problémával mindig szembesülök.

Adott egy USB HUB. Ezen van két HDD, a hub ugye egy usb kábellel van a géphez csatlakoztatva.

ha igy másolok akkor mindig buggol, leesik 0%-ra eldobja az USB-ket időnként

Miért van ez?

2022. dec. 4. 22:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Windows fogyatékos, azért mert hardveresen nem okés valami.

Értem, hogy csak a Linux használható operációs rendszer de azért nem varrnék mindent az MS féle rendszer felé.(és jöhetnek a piros x-k a válaszomra, mert nem a Windows-t hibáztattam)

2022. dec. 4. 22:25
 2/31 A kérdező kommentje:

Akkor minek a hibája mégis? :D

HDD-k nem hibásak, több hubbal próbáltam, több portba próbáltam :D

2022. dec. 4. 22:30
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
És másik (Linux) gépen meg tökéletes, jól értem???
2022. dec. 4. 22:39
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen tünetet csak egy bizonyos HDD-vel produkált, amikor TotalCommanderben próbáltam átmásolni rá valamit.

De windowsban úgy, hogy egyszerűen csak beledobtam a másolandó cuccokat a meghajtóra az egérrel, úgy már rendesen ment a másolás.

De ez valami 3 másodpercenként parkolgató extraenergiatakarékos kis vacak, amire még a windows is rátesz egy lapáttal az energiatakarékoskodásával.

2022. dec. 4. 22:39
 5/31 A kérdező kommentje:

Hát a windows alapból szerintem alkalmatlan arra, hogy másolj vagy mappaszerkezeteket kezeljen.

Amúgy ja live ubuntun ment.

2022. dec. 4. 22:45
 6/31 anonim ***** válasza:
22%

Igazából a Windows alkalmatlan mindenre, nem is értem miért használják annyian.

Elvégre ott az Ubuntu, sőt a Debian Stable is tökéletesen ellátja a desktop operációs rendszer szerepét.

2022. dec. 4. 22:54
 7/31 A kérdező kommentje:
Windowsnál ha pl 1000 plusz fájl van egy mappába akkor már haldoklás van...
2022. dec. 4. 23:00
 8/31 anonim ***** válasza:
93%

A HUB mint olyan kerülendő minden területen..!

Billentyűzet és hasonló lassú eszközt elbír, de a HDD már megfekszi a gyomrát és bugzik..

2022. dec. 4. 23:05
 9/31 anonim ***** válasza:
86%
Főleg azoknak kerülendő, akiknek halvány fogalmuk sincsen arról, hogyan kell használni. Mivel abban a tudatban vannak, hogy egy portról kapnak több teljesértékű USB-t.
2022. dec. 4. 23:09
 10/31 A kérdező kommentje:

NYilván tudom azt, hogy 2,5"-ös HDD-t nem rakunk usb hub-ra főleg nem 2-t egy portra, ha nem külső tápos a hub, de köszönöm a nagyon hasznos kommented fogyimogyi :)

PONT AZ A BAJOM, hogy A HDD-k: 100%-osak, minden usb 3.0 és minden külső tápos és mégis szarakszik. -.-

2022. dec. 4. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!