Láttatok már olyan példát, ami a Magyaroknál még nincs megvalósítva, de külföldön igen? Esetleg informatikai megoldásokra gondolok
Miyen informatikai megoldásokra gondolsz ami itthon még nincs megvalósítva de külföldön igen?
Maga a kérdésed értelmezhetetlen egyelőre.
Fejtsd ki kérlek jobban.
M
#1 szerintem ez tök egyértelmű kérdés.
Ilyen pl. Az Uber ami már nincs megvalósítva. Vagy a kínában használt pontozórendszer ami még nincs megvalósítva.
Online parlamenti választás, vagy bármilyen népszavazás, nemzeti konzultáció :)
"szerintem ez tök egyértelmű kérdés."
Nem teljesen. A kérdésben nincs meg az az információ ami alapján el lehetne dönteni mire is gondol pontosan a kérdező.
A megoldások általában problémákkal kapcsolatosak. Rengeteg olyan megoldás van külföldön ami itt nincs, mert a probléma amire megoldás itt fel sem merült.
Nincs pl. rakéta indáshoz, vagy kísérleti fúziós reaktorhoz szükséges informatikai rendszerünk, mert nincs olyan problémánk amiket ezekkel lehetne megoldani.
#6 a maradék 2 esetben pedig nem veszik fel. :)
#7 rakétát azért biztos szokott indítani a hadsereg. De jah, ha nincs itt tenger, akkor mélytengeri kutatóállomáshoz sem kell informatikai rendszer és valószínűleg nem is olyanra gondolt a kérdező amire itt nincs is szükség. Ellenben felsoroltam egy rakat olyat, amire volna, illetve 6. Felhasználó is.
Jó lenne egy olyan rendszer is ahol a nem fizető/kárt okozó albérlők felkerülnének, mint a bar lista. :)
"és valószínűleg nem is olyanra gondolt a kérdező amire itt nincs is szükség"
Azt írta le hogy ami itt nincs.
Hogy mire gondolt azt majd leírja. Vagy nem.
#9 feltételezhetsük hogy azt írta amit gondolt. ;)
Van elég kérdés amibe bele lehet kötni számos okból, ez szerintem pont nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!