Hogyan lehet a win 10-t megállítani hogy a videokártyámat lassító frissitéseket rám erőszakolja?
A benchmark a régivel többet mutat az újjal jelentős százalékvesztéseket tapasztaltam.
Gondolom új dolgokat tesznek bele ami miatt lassabb lesz a régi kártya.
Mint az iphone frissitések, egyre lasabb teló, nem tudom hogy direkt lassitják vagy új játék optimalizálás miatt nem figyelnek régiekre
De azt még mindig nem volt képes hogy leírja a pontos konfigját vagy valami.
De poén a poénban, 1070Ti van, magyarul " Még a 10 szériából " ahogy fogalmazott, és valami csoda folytán nem lassult le semmi pedig mindig a legfrissebb driver van fenn.
Innen meg valahogy nem is értem a dolgot, mert ha megoldást keres akkor igazán leírhatna pontos adatokat, kerülőválaszok helyett, hogy esetleg utána lehessen nézni, hogy pontosan adott kártya pontosan adott játékok esetén hol lehet a gubanc.
Szia.
Operációs rendszertől is függ. Win10 Home-n nem müködik, minden máson elvileg igen:
Csoport-házirend.
Futtatásba : gpedit.msc
Itt Ball oldalt keresd meg :
- Számitógép konfigurációja
- - Felügyeleti sablonok
- - - Windows Összetevők
- - - - Windows Update
Jobb oldalt :
- Illesztőprogramok kihagyása a Windows-frissitésekből
A fenti bejegyzést konfiguráld (engedélyeztesd).
Ha megléped, akkor egyetlen egy drivert sem fog frissiteni, nem csak a videokártyád driverét.
Sok sikert.Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!