Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a megoldás, ha videokártya...

Mi a megoldás, ha videokártya driverének frissítése után nem működik a kijelző?

Figyelt kérdés
Ma frissítettem eredeti Windows 7 Home Premiumot Windows 10 Home-ra. A kijelző sajnos csak 600-as és 768-as méretben volt elérhető, ezért utánaolvasva rátaláltam a driver frissítésének lehetőségére. A videokártya AMD Radeon HD 7470M. Megkerestem a legfrissebb, Windows 10 kompatibilis drivert, telepítés közben/után viszont a képernyő elsötétedett. Körülbelül 10 perc várakozás után a gépet "kinyomtam". Következő bekapcsolásokkor a boot képernyő és operációs rendszer választás után a képernyő sötét lesz. A gépen egyébként Windows 8.1 is van, szóval használható, de jó lenne, ha működne a 10 is.

2015. aug. 17. 21:08
 1/1 A kérdező kommentje:

A Win Update-tel megjött frissítés hibája is ugyanez :)

Valaki valami okosat tudna erről mondani nekem?

2015. okt. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!