2. monitoron nem teljesképernyős a háttér, mindent próbáltam már de semmi. Valaki megoldás?
Egyik (elsődleges) Samsung 22" AyncMaster 923nw másik Acer 17" AL1716 monitor. Képernyőket összehangoltam. A samsung 1440x900 maximális felbontáson fut. A másik 1280x1024 maximálison. De a kisebb monitoron alul-felül 1-1 centis fekete csík van.
Alkalmalmazásokat meg mindent kitudok rajta teljesképernyőre rakni de a háttér sehogy se változik. Csak ha lejjebb veszem a felbontást.
Már a videókártya ( AMD Radeon HD 5570 1GB ) beállításánál is konfiguráltam jobbra balra és akkor se ment.
1440x900 = 16:10 képrány.
1280x1024 = 5:4 képarány.
Helyes képarányhoz kellenek a csíkok. Jobb gomb az asztalon, Személyre szabás/Asztal háttere. Itt alul a kép pozíciója lehetőséget váltogasd, még jó nem lesz. Ha nem lesz jó, keress másik képet, lehetőleg nagyobb felbontásút a jelenleginél.
Az ablakok bármekkorára méretezhetők, ezért nincs velük gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!