Videókártya illesztőprogram frissítése utána kékhalál probléma megoldható?
Sziasztok, 1-2 hónapja vettem egy használt Lenovo Y510P tipusu gamer laptopot. Meg voltam elégedve vele, 2 db videó kártya van benne (2 db GeForce GT 755M).
Na most, észre vettem ha a játékoknál nem mindig mentek ugy a dolgok ahogy kellett volna, néha belassultak, beakadtak picit. és közben nem dolgozott mind2 videókártya (csak a baloldali). De az nvidia vezérlő pultban a beállítások rendben voltak. Azt a tanácsot kaptam h frissitsem a VGA drivert. Az illesztőprogramot letöltöttem és fel is telepitettem, ezután mindkét videókártyám dolgozott, egyformán fujtak ki a meleg levegőt a laptop 2 oldalan, örültem is neki, mert a játékok is akadás nélkül mentek szépen, mindaddig amig ki nem kapcsoltam a a számítógépet utána kékhalál fogadott és ujraindult a számítógép, csak csökkentett modban tudom elinditan.
Történt-e már veletek is hasonló, meg lehet oldani ezt a problémát? Ismerősőm javasolta h probalkozzak helyreallitassal csökkentett módban, de akkor a nem fogok tudni a videokártya drivert frissiteni. Van más megoldás is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!