Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Más is úgy látja hogy a Linux...

Más is úgy látja hogy a Linux a használóiknál hit kérdése?

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon olyan megrögzötten tudnak érvelni a linux mellett, szinte már az az érzése van az embernek mintha valami ideológia lenne sokaknál. Magyarázza már el valaki normális és nem fanatikus módon hogy miért annyira előnyös a Linux. Én személyesen is ismertem embereket akik használták x ideig (évig), de mégis visszatértek a régi tendszerükhöz.

Ha kérhetném egykoron a rendszert kipróbálók,tartósan használók írjanak véleményt, ne fanatikusok. Szeretnék reális (!) Véleményeket olvasni.

2022. nov. 20. 13:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
86%

Azért a KDEnlive tényleg nem egy súlycsoport a Premier Pro-val vagy mondjuk a Sony Vegassal. A GIMP sem egy Photoshop, bár az igaz, hogy akik Photoshopot használnak, azok közül sokaknak elég lenne egy GIMP is. De mivel a PS-hez van tonnányi plugin, tutorial, template, brush preset... ezért ilyen szempontból jobban megéri azt használni.

Egyébként a GIMP átméretező-algoritmusa borzasztó minőséget ad, én már nem használom egy ideje, mert nagyjából minden létező program szebben méretez át.

2022. dec. 1. 07:00
 22/24 anonim ***** válasza:
78%
Ha annyira jó lenne akkor tudnának a letezeserol mert simán terjednek az emberek között a híre.
2022. dec. 1. 08:47
 23/24 anonim ***** válasza:
74%

Sokan tudnak róla.

Pont Linux evangelizációt akartam tartani munkatársaim körében (akkoriban eléggé bele voltam buzulva A Rendszerbe).

Egyszer megkérdeztem,hogy mi a véleményük.Egyöntetűen azon a véleményen voltak,hogy nekik semmi kedvük szórakozni vele.Nem látják értelmét,hogy ezzel szívassák magukat.

Dugjam fel a telpítő pendrie-ot oda ahova szokták és húzzak el a hülye ötleteimmel.:)

2022. dec. 1. 12:04
 24/24 gentoojedi ***** válasza:
67%

#Kérdező!

"Én személyesen is ismertem embereket akik használták x ideig (évig), de mégis visszatértek a régi tendszerükhöz."

Mert gyengék! Akik egy másik windowst keresnek benne, azok csalódnak. Nem azért, mert rossz, azért, mert más.

"Ha kérhetném egykoron a rendszert kipróbálók,tartósan használók írjanak véleményt, ne fanatikusok."

Most akkor egykoron rendszert kipróbálók vagy tartósan használók? Ez ugyanis két tábor. Az egykoron kipróbálók azok, akik visszatértek Ms. Windowsra. Ez pedig nem a linux hibája, hanem a saját gyengeségük.

2022. dec. 6. 20:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!