Más is úgy látja hogy a Linux a használóiknál hit kérdése?
Ezen az oldalon olyan megrögzötten tudnak érvelni a linux mellett, szinte már az az érzése van az embernek mintha valami ideológia lenne sokaknál. Magyarázza már el valaki normális és nem fanatikus módon hogy miért annyira előnyös a Linux. Én személyesen is ismertem embereket akik használták x ideig (évig), de mégis visszatértek a régi tendszerükhöz.
Ha kérhetném egykoron a rendszert kipróbálók,tartósan használók írjanak véleményt, ne fanatikusok. Szeretnék reális (!) Véleményeket olvasni.
Azért a KDEnlive tényleg nem egy súlycsoport a Premier Pro-val vagy mondjuk a Sony Vegassal. A GIMP sem egy Photoshop, bár az igaz, hogy akik Photoshopot használnak, azok közül sokaknak elég lenne egy GIMP is. De mivel a PS-hez van tonnányi plugin, tutorial, template, brush preset... ezért ilyen szempontból jobban megéri azt használni.
Egyébként a GIMP átméretező-algoritmusa borzasztó minőséget ad, én már nem használom egy ideje, mert nagyjából minden létező program szebben méretez át.
Sokan tudnak róla.
Pont Linux evangelizációt akartam tartani munkatársaim körében (akkoriban eléggé bele voltam buzulva A Rendszerbe).
Egyszer megkérdeztem,hogy mi a véleményük.Egyöntetűen azon a véleményen voltak,hogy nekik semmi kedvük szórakozni vele.Nem látják értelmét,hogy ezzel szívassák magukat.
Dugjam fel a telpítő pendrie-ot oda ahova szokták és húzzak el a hülye ötleteimmel.:)
#Kérdező!
"Én személyesen is ismertem embereket akik használták x ideig (évig), de mégis visszatértek a régi tendszerükhöz."
Mert gyengék! Akik egy másik windowst keresnek benne, azok csalódnak. Nem azért, mert rossz, azért, mert más.
"Ha kérhetném egykoron a rendszert kipróbálók,tartósan használók írjanak véleményt, ne fanatikusok."
Most akkor egykoron rendszert kipróbálók vagy tartósan használók? Ez ugyanis két tábor. Az egykoron kipróbálók azok, akik visszatértek Ms. Windowsra. Ez pedig nem a linux hibája, hanem a saját gyengeségük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!