Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltűnt a D meghajtó? Hogyan...

Eltűnt a D meghajtó? Hogyan csatoljam vissza?

Figyelt kérdés
Leszedtem a gépház oldalát és csak azt a port szedtem ki zsepivel, ami alul volt. Semmihez nem értem hozzá, max talán 1-2 kábelhez egy picit. Most bekapcsoltam a gépet és nem látja a gép a D meghajtót. Pendrive-ot írja D-nek valamiért.
2022. nov. 12. 15:52
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Okéoké. Csak sikerült valahogy. Már vagy 3 órája le volt szedve a ház oldala, hogy tudjak valamit csinálni benne, de most találtam meg a sata kábelt. A másik vége nem volt bedugva, csak ez a vége valahogy f*szán elbújt, ahogy van benne egy hajlat és hátul megbújt szépen.

De az még mindig titok, hogy mikor jött ki a helyéről. Amikor kitakarítottam, nem volt útban, szóval nem tudom, hogy mikor jöhetett ki. De köszi azért.

2022. nov. 12. 18:38
 22/27 A kérdező kommentje:
20: Ja, most láttam először a beszerelés óta, hogy az emberke hogyan rakta bele... Muszáj lesz igazítani rajta valamit.
2022. nov. 12. 18:39
 23/27 P.O.C. ***** válasza:
45%
Millió szerelő video van róla a youtube -on. Semmi más nem kell hozzá, mint egy kis akaraterő.
2022. nov. 12. 18:56
 24/27 NTBS ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá, hívj szerelőt.
2022. nov. 12. 21:15
 25/27 anonim ***** válasza:

Nézzél videót róla, a családban csak van valaki aki megtudja oldani.

Azt a szerelőt el kell felejteni. Ahhoz a "szerelőhöz" többé ne vigyél semmit.

Gondolom a szerelő (-nek mondott) ismerősöd - kérd vissza amit adtál neki.

https://www.youtube.com/watch?v=YbzDYZtPVZA

https://www.youtube.com/watch?v=fIlDGTKNKMw

Ha a kábelek a helyén vannak és mégse látszana, mert nincs betűjele, azt is meglehet oldani.

Adni kell adni neki: Számítógép-kezelés > Lemezkezelés - jobb gomb: "Meghajtó elérési út módosítása"

[link]

[link]

2022. nov. 13. 07:44
 26/27 anonim ***** válasza:

#25 vagyok

Ha nem tudod, hogy hol van a "Számítógép-kezelés", írd be a keresőbe és az megmutatja.

2022. nov. 13. 08:20
 27/27 A kérdező kommentje:
25: Az illetőhöz bevittem a közeli városba egy üzletbe. Nem ismertem korábban, de ha már valakinek egy üzlete van, stb, feltételeztem, hogy ért is hozzá.
2022. nov. 13. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!