Eltűnt a D meghajtó? Hogyan csatoljam vissza?
Figyelt kérdés
Leszedtem a gépház oldalát és csak azt a port szedtem ki zsepivel, ami alul volt. Semmihez nem értem hozzá, max talán 1-2 kábelhez egy picit. Most bekapcsoltam a gépet és nem látja a gép a D meghajtót. Pendrive-ot írja D-nek valamiért.2022. nov. 12. 15:52
1/27 anonim válasza:
Akkor szépen leszeded megint, és megigazítod a háttértárakhoz tartozó kábeleket..
2/27 A kérdező kommentje:
Azt csináltam többször is. Semmi nem történt.
2022. nov. 12. 15:54
3/27 anonim válasza:
Akkor húzd ki, és dugd be újra. Valami nem érintkezik, vagy kimozdulhatott.
4/27 A kérdező kommentje:
Már új volt indítva kábelmozgatás után többször is, de még nem jött vissza.
2022. nov. 12. 16:07
5/27 anonim válasza:
lemezkezelés, meghajtó betujel hozzá adása
6/27 A kérdező kommentje:
Van itt C meghajtó, Lemez 0 partíció 1 és Lemez 0 partíció 4.
A D-t nem látom. Méret alapján elvileg a partíció 4-es lenne az, de csak súgót ír ki. Láttam videón, hogy mit kell vele csinálni, csak nálam egyszerűen teljesen más a jobb klikkes menü. Csak súgót ír ki.
2022. nov. 12. 16:36
9/27 anonim válasza:
Hát nem bizalomgerjesztő ahogy ferdén ott feszül a HDD, túloldalon m1r nem volt kedve az össueszerelőnek betenni a csavart... de táp+SATA be van dugva, elvileg működnie kell. Lemezkezelőről kérünk screenshotot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!