Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eltűnt a D meghajtó? Hogyan...

Eltűnt a D meghajtó? Hogyan csatoljam vissza?

Figyelt kérdés
Leszedtem a gépház oldalát és csak azt a port szedtem ki zsepivel, ami alul volt. Semmihez nem értem hozzá, max talán 1-2 kábelhez egy picit. Most bekapcsoltam a gépet és nem látja a gép a D meghajtót. Pendrive-ot írja D-nek valamiért.
2022. nov. 12. 15:52
1 2 3
 11/27 P.O.C. ***** válasza:
29%
Jézusom! Hogy lehet valamit ilyen gányul beszerelni?! :O
2022. nov. 12. 18:18
 12/27 A kérdező kommentje:
Szerelőnél volt. Én nyilván nem nyúlok hozzá, mert nem értek hozzá.
2022. nov. 12. 18:20
 13/27 P.O.C. ***** válasza:
39%
Nézd meg a BIOS -ban ott látszik-e. Vagy egyáltalán felpörög ez a vinyó, lehet hallani a hangját? Elvileg tapintásra is lehet érezni hogy pörög-e.
2022. nov. 12. 18:20
 14/27 P.O.C. ***** válasza:
73%
Akkor ideje másik szerelőt keresni, mert ez egy nagy kókler.
2022. nov. 12. 18:22
 15/27 A kérdező kommentje:
Figyelj... olyan hangos a propi, mint a sz*r... :D ezzel nem csinált semmit a szerelőnk...
2022. nov. 12. 18:22
 16/27 P.O.C. ***** válasza:
65%
Nem egy atomfizika, minden moduláris a szerelő árából már kényelmesen vehettél volna egy csendes tornyhűtőt és most hallanád a vinyót. Vagy akár a vinyót is beszerelhetted volna normálisan. :D
2022. nov. 12. 18:26
 17/27 A kérdező kommentje:
De nem tudom beszerelni, mert abszolút nem értek hozzá.
2022. nov. 12. 18:27
 18/27 A kérdező kommentje:
Csak annyit szeretnék tudni, hogy most hogyan lássam megint a cuccot. De ebben a megyében nincs senki kb, aki ért ilyesmihez és nem csak faker.
2022. nov. 12. 18:28
 19/27 P.O.C. ***** válasza:
65%
Tán csaj vagy, hogy nem tudod hogy működik egy csavarhúzó vagy egy csatlakozó?
2022. nov. 12. 18:30
 20/27 P.O.C. ***** válasza:
Ha a vinyó nem hibásodott meg elektronikusan, akkor a lehetséges okok a kontakt hiba. Másik SATA kábel és vagy a táp egy másik csatlakozójáról adj neki áramot. Ha az sem akkor táp vagy alaplap. Utóbbi a legritkább az eseteknek. Az is lehet hogy takarítás közben ESD hibát csináltál, vagyis statikus kisülést valamelyik alkatrésznek. Vagy most adta meg magát a rosszul beszerelt vinyó. Szerintem ilyen helyzetben használva az nem tesz valami jót a csapágyaknak.
2022. nov. 12. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!