Egy jobb fajta pendrive kiválthat egy külső hdd-t?
"Áh, szóval csak vitatkozni szeretnél,"
Nem. Egy egyszerű poénnak indult, amiből a te sértett és frusztrált egód miatt lett vita.
" Soha nem fogalmaztál át mondatot többször és véletlenül bent hagytál 1 vagy 2 extra szót, ami egyébként fölösleges és tőle máshogy értelmezhető a mondat."
De. Csak én, amikor ezt szóvá tették, nem álltam neki fölényeskedni, fel sem fogva hogy hibáztam, hanem elismertem a hibát és javítottam.
Ha jó a LAN hálózatod (tehát nem minden fostos N wifin megy, legjobb ha kábelen), akkor csak simán telepíts egy médiaszerver programot a gépedre, arról fog tudni lejátszani a TV. Nem fog.
(nekem a serviio vált be, de az fizetős, vagy van az enkór változat)
(A windowsnak is van médiaszervere amúgy, de nekem szarul kezeli a feliratokat. Vagy KODI, ami amúgy ingyenes HTPC médialejátszó, de tud médiaszerverként is működni, de azt külön be kelll kapcsolnkli.)
12. Köszi! =) ez tényleg működik. letöltöttem ezt [link]
Telepítettem, aztán csak beraktam a programba a filmet megosztotta. és az okos tv-n vagy telefonon a böngészőbe beírtam az ip címet, szépen rácsatlakozott és le is játssza a filmet rendesen. Bár a kép minősége egy picit másabb mintha közvetlenűl csatlakoztatnám a külső hdd-t és arról játszaná a Hd filmet
#11 "Nem. Egy egyszerű poénnak indult, amiből a te sértett és frusztrált egód miatt lett vita."
Elég alap internet etikett, hogy poén végére tenni szoktunk valami jelet, hogy az poén.
17-es
Nekem meg herótom van a "jelektől".
Nem írtam semmi bántót.
nekem van 512 és 256 gigás pendriveom is viszonylag jó minőségűek.
Amiket éppen nézek azokkal telepakolom őket aztán be a televízióba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!