Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy jobb fajta pendrive...

Egy jobb fajta pendrive kiválthat egy külső hdd-t?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha filmezésről van szó. Eddig a külső vinyómat kötöttem a tvre és úgy néztem filmet. De ez a külső hdd már kezdi megadni magát ( már elég régótamegvan). Elgondolkodtam h kéne venni újat, de mindenhol minimum ilyen 500 gigától kezdődik. Nekem meg akkora nem kell. Szóval egy drágább, jobb pendrive kiválthat egy külső hddt? Egyáltalán lehet e ugyanúgy pendriveon filmet nézni tvre kötve?
2022. nov. 4. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"Áh, szóval csak vitatkozni szeretnél,"

Nem. Egy egyszerű poénnak indult, amiből a te sértett és frusztrált egód miatt lett vita.

" Soha nem fogalmaztál át mondatot többször és véletlenül bent hagytál 1 vagy 2 extra szót, ami egyébként fölösleges és tőle máshogy értelmezhető a mondat."

De. Csak én, amikor ezt szóvá tették, nem álltam neki fölényeskedni, fel sem fogva hogy hibáztam, hanem elismertem a hibát és javítottam.

2022. nov. 5. 08:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha jó a LAN hálózatod (tehát nem minden fostos N wifin megy, legjobb ha kábelen), akkor csak simán telepíts egy médiaszerver programot a gépedre, arról fog tudni lejátszani a TV. Nem fog.

(nekem a serviio vált be, de az fizetős, vagy van az enkór változat)

(A windowsnak is van médiaszervere amúgy, de nekem szarul kezeli a feliratokat. Vagy KODI, ami amúgy ingyenes HTPC médialejátszó, de tud médiaszerverként is működni, de azt külön be kelll kapcsolnkli.)

2022. nov. 5. 08:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Azt a „Nem fog.” mondatot már nem tudom miért írtam 😃 elkezdtem egy mondatot, de nem fejeztem be 😃 ottmaradt
2022. nov. 5. 08:30
 14/19 anonim ***** válasza:
#12 Ez csak akkor jó ha okos tv-je van, de nem írta az-e. De akkor tènyleg. Nálam egy pendrive van bedugva a routerbe amin family guy van ès így mindkèt okostv-n tudjuk nèzni. Meg van egy másik pendrive-om ami meggörbült mert lecsúszott az ölemből a laptop ès így nem merem már fontos dolgokra használni de ugyan úgy működik mint előtte csak az írási sebessège lassabb. Most sorozatok vannak rajta már vagy egy ève bedugva a tv-be állandóra. Eddig mèg működik.
2022. nov. 5. 10:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Illetve ha gyorsan kell ès nem akarok szórakozni a kábelek kibontásával èn is pendrivera szoktam tenni a filmeket. Eddig nem volt bajom velük, 4K filmek is mennek rendesen. #14 voltam.
2022. nov. 5. 10:05
 16/19 A kérdező kommentje:

12. Köszi! =) ez tényleg működik. letöltöttem ezt [link]

Telepítettem, aztán csak beraktam a programba a filmet megosztotta. és az okos tv-n vagy telefonon a böngészőbe beírtam az ip címet, szépen rácsatlakozott és le is játssza a filmet rendesen. Bár a kép minősége egy picit másabb mintha közvetlenűl csatlakoztatnám a külső hdd-t és arról játszaná a Hd filmet

2022. nov. 5. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
46%

#11 "Nem. Egy egyszerű poénnak indult, amiből a te sértett és frusztrált egód miatt lett vita."

Elég alap internet etikett, hogy poén végére tenni szoktunk valami jelet, hogy az poén.

2022. nov. 5. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

17-es

Nekem meg herótom van a "jelektől".

Nem írtam semmi bántót.

2022. nov. 5. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem van 512 és 256 gigás pendriveom is viszonylag jó minőségűek.

Amiket éppen nézek azokkal telepakolom őket aztán be a televízióba

2022. nov. 14. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!