Hogy tudok csinálni ISO fájlból egy olyan pendrive-ot amit ha bedugok a gépbe akkor felismeri mint "film"?
Szóval. Tervem az, hogy csinálok egy "DVD-t" ezt rá rakom egy pendive-ra / micro SD / SD -re. Az lenne a cél, hogy úgy működjün mint a CD / DVD -k, hogy amikor bedugom a gépbe már ajánlja is fel a lehetőséget nekem, hogy lejátszam (pl VLC- vel). Próbáltam a rufust. Sajnos rá kellet jönni, hogy az rendszer bootoláshoz van. A program amit használok DVD Architect Studio 5.0 (tudom nem a legújabb, de nekem bevált) azzal képes vagyok ISO fájlokat csinálni.
Tipp? Előre is köszönöm!
A VLC közvetlenül lejátsza az iso fájlt.
Ha win10-et használsz, akkor elég duplaklikk az iso-ra, és megnyílik a beépített virtuális lemezmeghajtóban. Innentől meg úgy használhatod mint az "igazi" lemezeket.
#3 +1
Másrészt pedig nem ajánlok filmekhez dvd minőséget. Nagyon alacsony a felbontása. 720p-vel ezerszer jobban jársz már, és a legtöbb film elérhető 1080p-ben is.
DVD-nek amolyan retro élménye van, leginkább az extrák miatt.
Egyik kedvenc extrám az egyik végső állomás részben meg lehet menteni a szereplőket 😃
Nem értem hogy jön ide az iso vagy a dvd.. Semmi köze az egészhez, nincs rá szükség.
Ahogy már a legelején említve volt az autorun.inf indítja el az xxxxx.mkv film lejátszását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!