Egy jobb fajta pendrive kiválthat egy külső hdd-t?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha filmezésről van szó. Eddig a külső vinyómat kötöttem a tvre és úgy néztem filmet. De ez a külső hdd már kezdi megadni magát ( már elég régótamegvan). Elgondolkodtam h kéne venni újat, de mindenhol minimum ilyen 500 gigától kezdődik. Nekem meg akkora nem kell. Szóval egy drágább, jobb pendrive kiválthat egy külső hddt? Egyáltalán lehet e ugyanúgy pendriveon filmet nézni tvre kötve?
Igen. Meg vannak külső SSD-k is, azokat is nézd meg.
2022. nov. 4. 20:49
2/19 anonim válasza:
Én évek óta pendriveról nézem a filmeket. Miért ne váltaná ki? Mivel tud többet egy külső HDD mint egy pendrive, az esetleges kapacítás különbséget leszámítva? Még csak nem is kell "drágább". Én egy 64 GB-os Kingstone-t használok, van rajta kb 4 tucat film egyszerre, és el sem tudom képzelni mivel adna többet egy HDD.
2022. nov. 4. 20:53
3/19 anonim válasza:
Egy HDD mindig megbízhatódd lesz, mint egy pendrive vagy SD kártya. Nem véletlen nem valóak adathordozásra és nem adattárolásra.
2022. nov. 4. 21:17
4/19 anonim válasza:
"Nem véletlen nem valóak adathordozásra és nem adattárolásra."
Te érted amit írtál?
De itt a kérdés nem az adattárolásra vonatkozott.
2022. nov. 4. 21:38
5/19 anonim válasza:
#5 Én értem, te viszont láthatóan nem.
2022. nov. 4. 21:44
6/19 anonim válasza:
"Nem véletlen nem valóak adathordozásra és nem adattárolásra."
Ezt érted?!
Akkor tényleg bennem van hiba.
2022. nov. 4. 21:46
7/19 anonim válasza:
#6 Segítek értelmezni:
Adattárolás: Mikor elhelyezel egy fájlt egy meghajtóra, ahonnan nem tervezed áthelyezni máshova.
Adathordozás: Mikor egy fájlt ideiglenesen elhelyezel egy meghajtóra, annak érdekében, hogy megoszd valakivel vagy áthelyezd valahova később.
Na most egy pendrive-ot, SD kártyát és külsős meghajtókat sokszor szokták ki-be húzni a gépből, amitől rossz esetben a fájlok korruptak lehetnek. Elég akár egyszer úgy kihúzni, hogy nem választod le. Tobánná különböző környezeti hatásoknak vannak kitéve, mint rezgések, meleg, hideg, ütés, dobálás stb. Illetve ezek sokkal kisebb eszközök, hőelvezetésük sem tökéletes.
2022. nov. 4. 22:09
8/19 anonim válasza:
"#6 Segítek értelmezni"
:-D
Ne okoskodj már annyit, hanem nézd meg hogy a mondatod a magyar nyelv szabályai szerint értelmezhető-e!
Tehát nem adathordozásra valóak, hanem nem adattárolásra. Ezt írtad. Én poénból reagáltam, erre te beleállsz a saját elcseszett mondatod mentegetésébe.
Részemről itt lezárva.
2022. nov. 4. 22:20
9/19 anonim válasza:
Ha csak a TV és a gép között kell hordozni a filmet és nem feltétlenül ezen akarod tárolni évekig akkor szerintem jobb a pendrive, mert olcsó. 3-4000Forintért már vannak 64GB-os pendrivok, míg a ( jóval nagyobb ) külső HDD-k 14-15 000-ről. Nyilván ha tárolni akarod akkor HDD, ha csak a két pont közötti hordozáshoz kell akkor én az olcsóbbat választanám.
2022. nov. 4. 22:25
10/19 anonim válasza:
#8 Áh, szóval csak vitatkozni szeretnél, mert véletlenül bent maradt egy extra 'nem', mert eredetileg a mondat más lett volna. Gondolom te soha nem hibázol, tökéletes vagy. Soha nem fogalmaztál át mondatot többször és véletlenül bent hagytál 1 vagy 2 extra szót, ami egyébként fölösleges és tőle máshogy értelmezhető a mondat. Nem, te tökéletes vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!