Hibásan működik a Pinterest bejelentkezés?
Figyelt kérdés
Kb. két éve tagja vagyok a Pinterest közösségi oldalnak. Számomra a mai naptól szokatlan módon jelentkezik be. Bejelentkezéshez szükséges párbeszédpanel folyamatos ki/be kapcsolódásával lehetetlenné válik az oda való belépésem. Kérdésem az, hogy most egy ottani hibajelenség lehet, vagy valaki egy ilyen vírussal űz velem gonosz tréfát, vagy így lettem véglegesen kitiltva innen? Próbálkoztam az asztali gépem újra ki/be kapcsolásával is, de a hibajelenség megmaradt. Mit lehet még tenni? Az értelmes válaszokat előre is megköszönném.2022. okt. 17. 15:02
1/1 A kérdező kommentje:
A böngészőm sütijeinek törlésével (visszamenőleg 7 napra) megoldódni látszik a probléma.
2022. okt. 18. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!