Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok belejelentkezn...

Miért nem tudok belejelentkezni a GyK profilomba?

Figyelt kérdés
Tegnap este már vagy hatszor megváltoztattam a jelszavam de sehogy se fogadta el, nagyon idegesítő. Gépen szerettem volna bejelentkezni, a telefonomon be volt lépve viszont a sokadik próbálkozás után már onnan is kidobott! Most az e-mailből jelszóválotoztatás után bent vagyok, de nem maradhat így. Valami tanács?

#e-mail #jelszó #bejelentkezés #Gyakori kérdések hiba
2022. aug. 13. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, velem is volt ilyen annó. Ez már a megújult Gyakori kérdések "Korában" történt velem is.

Addig nyomkodtam, míg meg nem javult. Őszintén szólva nem tudom, hogy mi volt nekem a megoldás.

Próbáld meg másik böngészővel.

2022. aug. 13. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Jelszóváltoztatás után jóváhagyod a böngészőben a mentett adat frissítését? Mert ha nem, akkor következő alkalommal ismét a régi jelszót fogja beemelni, majd azzal már nem enged be, erre megint újat kérsz.
2022. aug. 13. 11:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, most sikerült! Küldettem magamnak e-mailt amit gépen megnyitottam, onnan pedig sikerült idejutnom, beraktam könyvjelzőbe az oldalt!
2022. aug. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!