Miért férnek hozzá mindig a Gmail fiókjához?
Figyelt kérdés
Egy családtagomról lenne szó.
Valaki feltörte a fiókját és egy Samsung Email alkalmazással csatlakozott hozzá. Ezt észrevéve azonnal jelszó csere, és a beállításokban minden ilyen eszköz törlése. Ennek ellenére kb. fél óra múlva ismét jött a biztonsági értesítés, hogy a Samsung Emailell megint bejelentkeztek. Itt ismét mindent megcsináltam, bejelentkezésekben töröltem ezt a Samsung Emailt majd ismét jelszó csere meg a saját eszközöknél is kijelentkeztettem a Samsung telefont. De reggelre ismét visszajelentkezett. Ez mégis hogyan lehetséges?
2022. aug. 20. 21:14
1/4 anonim válasza:
kapcsold ki a gmailben az imap ill. pop3 funkciókat
3/4 anonim válasza:
kapcsold be a kétlépcsős azonosítást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!