Két levelezőm van: a gmail és a fremail. Csak az utóbbit szeretném megtartani. Két facebookom is van. Hogyan tudom kiiktatni az egyiket? A gmailban a megadott címzett helyett "én" be kerül a megírt levelem, vagy piszkozatba félig megírtként.
Figyelt kérdés
#facebook 1 #facebook 2 #gmail levelező használata
2022. júl. 30. 15:25
1/7 anonim válasza:
"és a fremail. Csak az utóbbit szeretném megtartani."
Dilidoki látott már..?
2/7 anonim válasza:
Facebook és az e-mail fiók esetében is bejelentkezel mindkét profilba és kezdeményezed a törlést a beállításokból.
Kifejezetten rossz ötlet Freemail-re váltani, mert nem fogod megkapni az oldalaktól a leveleket minden esetben, amellett hogy rendszeresen vannak leállások és szolgáltatáskiesések náluk. Megbízhatatlan, instabil az egész és komolytalan ilyen címmel villogni.
3/7 anonim válasza:
A Freemail-nál rosszabb nincs, én már rég megszabadultam tőle. CSAK a Gmail-t tartsd meg, ha jót akarsz.
4/7 anonim válasza:
Freemail - mondd, hogy csak viccelsz!
5/7 anonim válasza:
Na persze,aztán jönnek a "miért nem működik a freemail" kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!