Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az összes Bitcoin bányász...

Az összes Bitcoin bányász gépet közös intranetre kapcsol nánk órájukat felgyorsítanánk akkor ki lehetne gyorsabban bányászni a maradék bitcoint?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 10:31
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Magyarul válasz helyett trollkodtál ahogy itt is
2022. okt. 8. 19:10
 32/41 A kérdező kommentje:

" Ez az ember semmi másért nincs itt az oldalon csak, hogy kötekedjen és keresse az igazát azokban akik segíteni akarnak neki."

Azért vagyok itt hogy magára a kérdésre választ kapjak az ha másról irkáltok még akkor se segítség ha ép nem hülyeség. Majd ha az fog érdekelni akkor megkérdezem azt.

2022. okt. 8. 19:12
 33/41 anonim ***** válasza:
30-as ennek volt a minimális gép a bitcoinhoz kérdése is, az is egy érdekes olvasmány lett a végére, most nem állok neki megkeresni de ha ráérsz és érdekel olvasd el, volt ott is mit olvasgatni.
2022. okt. 8. 19:29
 34/41 A kérdező kommentje:
Ja ott is ment mindenféle mellébeszélés. Oldalakon át de ott végül jött egy aki nem troll és két mondatban leírta a választ. Ebből kiindulva ez itt se esélytelen és a másik linkelt kérdésnél se. Csak elég sokszor kell kiemelni
2022. okt. 8. 19:31
 35/41 anonim ***** válasza:
Hát ha kiemelgeted legalább meglesz az esti olvasmánya mindenki másnak kb, jobb ebbe nem belemélyedni. :)
2022. okt. 8. 19:35
 36/41 A kérdező kommentje:
Vagy jön valaki aki megválaszolja. Az eredeti cél ez.
2022. okt. 8. 19:38
 37/41 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Igen tudom 33-as annál a kérdésnél még én is válaszoltam.

Amúgy itt a linkje: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

2022. okt. 8. 20:44
 38/41 anonim ***** válasza:

Nem arra gondoltam, de megkerestem azóta:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..

2022. okt. 8. 20:47
 39/41 SIDLER22 ***** válasza:
100%

De egyébként meg ahogy mondtam.

Ha nem tud reagálni a leírtakra akkor csak elkerüli az egészet. Most is a szövegemre csak annyit mondott, hogy trollkodok. Nem tud mit mondani rá. Csak az a lényeg, hogy kötekedjen.

2022. okt. 8. 20:48
 40/41 anonim ***** válasza:
Azért nem foglalkoztam vele én se különösképpen egy idő után, hiába próbáltuk neki értelmesen elmagyarázni a dolgokat, minden kérdésében ezt csinálja, aztán direkt kötekedik, azért emeli ki. Na mindegy, több időt én erre nem áldozok szerintem.
2022. okt. 8. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!