Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az összes Bitcoin bányász...

Az összes Bitcoin bányász gépet közös intranetre kapcsol nánk órájukat felgyorsítanánk akkor ki lehetne gyorsabban bányászni a maradék bitcoint?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 10:31
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Csak most latom hogy 2 ertelmes osszefuggo mondatot se bir leirni... Tenyleg valami troll lehet
2022. okt. 5. 07:42
 22/41 A kérdező kommentje:
Keveritek a fogalmakat. Az időt nézi az igaz de ha az idő van másképp beállítva akkor nem tudja kitalálni a valós időt a semmiből. Ti se tudnátok hogy hány óra van ha meg lennétek fosztva az órától
2022. okt. 5. 09:19
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit szivsz kerdezo?
2022. okt. 5. 11:23
 24/41 A kérdező kommentje:
Komolyan azt hiszed hogy majd egy szamitogepben benne lesz olyan adat amit nem vittek bele?
2022. okt. 5. 13:55
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon hulye. A datum kotelezo mezo a blokkba... Baratom ha ilyen szinten nem vagod akkor tenyleg nincs mit meselni. Olyan vakon vagy hogy a 8adikos hugom tobbet vag a dolgokbol mint te...
2022. okt. 5. 15:48
 26/41 A kérdező kommentje:
Olvasd már el újra a kérdést mielőtt hülyeségeket írsz. Nem azt írtam hogy nem kerül beírásra.
2022. okt. 5. 16:07
 27/41 NTBS ***** válasza:
49%
Szerintem hagy fel a bitcoin bányászatával.
2022. okt. 7. 15:17
 28/41 anonim ***** válasza:
Kitalálom emgint ki van emelve. :D
2022. okt. 7. 15:44
 29/41 A kérdező kommentje:
27 és olvass utána mielőtt hülyeségeket írsz
2022. okt. 7. 18:31
 30/41 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Volt már dolgom nekem is ezzel az emberrel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Mivel az állt a kérdésben, hogy TELJESEN meg szeretné érteni ezért elkezdtem neki kicsit túlozva a programozás részéről beszélni (ami ugye beletartozik a "teljesen"-be ezért). A célom az volt, hogy ráébresszem, hogy azért nem kell mindenről tudnia vele kapcsolatban és ne akarjon mindent tudni csak azért mert.

A célzásomat nem értette és kövi válaszba már úgy válaszolt, hogy bizony Ő ezt is meg akarja tanulni.

Erre hoztam neki egy példát, hogy miért fölösleges a forráskódját tanulmányoznia, majd visszaír, hogy rossz a példa.

Majd, hogy megértse csóri, úgy voltam vele, hogy hozok neki még egy példát. (Eközben valaki más is írt neki erre egy példát.)

Természetesen ezek a példák is rosszak voltak és értelmeznünk kéne a kérdést.

Én itt kicsit hosszabban és szájbarágósan válaszoltam neki mire megkaptam, hogy lusta vagyok meg, hogy tőzsdei részről nem volt szó. A (Bitcoin) mint valuta a tőzsdén szerepel így egy kérdésben ami a komplett valutára vonatkozik, nyilván a tőzsde is elő fog kerülni.

Összességében tehát az ember elveszik a részletekben, lényegtelen vagy apróbb irreleváns mondatokat ragad ki és azokkal kötekszik. És ha a fő témára már nem sikerül rácáfolnia akkor egyszerűen nem reagál az adott részre.

Ez az ember semmi másért nincs itt az oldalon csak, hogy kötekedjen és keresse az igazát azokban akik segíteni akarnak neki.

2022. okt. 8. 18:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!