Mitől boldog az IT-s munkavállaló?

Fontossági sorrendben (számomra):
- jó fizetés
- normális kollégák
- normális, hozzáértő menedzsment
- normális ügyfél
- home office lehetőség

Fontossági sorrend (számomra):
-Home Office (számomra felbecsülhetetlen, hogy télen -20 fokban, esőben, hóban, nyáron 40 fokban nem kell utaznom dugóban és akkor megyek be a cég telephelyére amikor "akarok" - általában 1 hónapban 1-szer szoktam)
-Rugalmasság (nem "fix" a munkaidőm, hogy reggel 8-tól délután 16:30-ig kötelező dolgozni, mint sok más munkahelyen, hanem gyakorlatilag magamnak osztom be az időt, a lényeg hogy határidőre elkészüljön a project, viszont a cég szerencsére nem terhel túl a munkával, teljesen jó a work-life balance. Volt rá példa, hogy nyáron befejeztem délelőtt az aznapi teendőt és délután már strandon pihentem "munkaidőben" - persze olyan is volt hogy este 9-re fejeztem be a kódot, de nekem ez a fajta munkavégzés jobban bejön, mint a kötött munkaidő, gyakorlatilag nem érzem, hogy nyomás lenne rajtam, hogy dolgoznom kell vagy nem kell nézegetnem az órát, hogy mikor jár már le a munkaidőm hogy befejezhessem, ha nem érzem elég produktívnak magamat akkor előbb abbahagyom, viszont ha elkap a flow akkor munkaidőn túl is nyomom szívesen)
-Magas fizetés
-Rendes/segítőkész kollégák
-Megbecsülés (rendszeresen kapok pozitív visszajelzést ha jól fejlesztettem le egy szoftvert, hálásak érte a cégnél, nem úgy gondolnak rám mint egy "biorobotra" akinek az a dolga hogy fejlesszen és kész. Egy-egy nagyobb kaliberű projekt elvégzésekor általában jutalommal is honorálják a munkánkat.)

Én kicsit kilógok a sorból :D Engem a magas fizetés motivál igazán. Az hogy van e-home office,milyenek a kollégák stb. egyáltalán nem
számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!