Hogyan tudom egy weblap tartalmát lementeni? (megtaláltam a régi ask.fm-emet)
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy megtaláltam a régi ask.fm fiókom, be is tudtam lépni. Nem akarom, hogy mások megtalálják, főleg nem a munkaadó, ezért deaktiválnám a fiókot. Na igen, viszont szeretném a válaszaimat emlékbe lementeni magamnak, azonban nagyon sok van belőlük, egyesével nem menne. Van erre valami tippetek? Hogyan tudnám lementeni az egész askom tartalmát magamnak? Lényegében letölteni.
Köszi mindenkinek :)
2020. júl. 13. 22:18
1/8 anonim válasza:
A weboldal kódját ctrl+s billentyűkombináció megnyomásával tudod lementeni, ez egy html fájl, amit ugyanúgy meg tudsz nyitni, mint egy futtatható fájlt, és megjelenik a lementett weboldal.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! De én ezt az askot deaktiválni/törölni fogom. Ha megnyitom ezt a html fájlt, akkor már csak azt fogom látni, hogy töröltem az accountot. Tehát én nem a weboldalt szeretném lementeni, hanem annak a tartalmát, amit akkor is visszanézhetek, ha bannoltam a fiókot. :)
2020. júl. 13. 23:00
3/8 anonim válasza:
Egy offline másolatát töltöd le a weboldalnak, vagyis attól, hogy online törlöd a fiókot elvileg mindennek meg kell maradni a letöltött változatban.
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, így már világos! Ment a zöld :) Köszi
2020. júl. 13. 23:05
5/8 anonim válasza:
Ez valószínűleg egy PHP által generált weblap, de a mentés elvileg az aktuálisan megjelenített tartalmat menti.
6/8 A kérdező kommentje:
Még nem mertem megcsinálni, nem értek hozzá :D
2020. júl. 14. 00:09
7/8 anonim válasza:
Minden böngészőben ott a weboldal mentése menüpont a menüben... ;)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nem ismertem ezt eddig
2020. júl. 14. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!