Egyetem kezdéshez milyen laptopot ajánlotok ? (többi lent)
Sziasztok!
Most fogom kezdeni az egyetemet és laptop vásárlás előtt állok és nem tudom milyen laptopot kellene vennem. 100.000-250.000 Ft ot szánnék rá. Leginkább beadandó írásra, illetve sorozatnézésre esetleg munkához kellene(word Excel fusson el rajta)
Dell laptopokban gondolkoztam mert állítólag strapabíróak de rengeteg féle-fajta van és sajnos nem igazán értek hozzájuk. Olyan laptopot szeretnék ami aránylag gyors és sokat bír az akksija és persze maga a laptop is (legalább 3 évet birjon ki)
Szóval ha valaki tudna nekem ezen feltételek alapján valami jó laptopot illetve olyan helyet ajánlani ahol megbízhatóak segítőkészek az eladók (Debrecen környékén) azt megköszönném.
Ha lehet minél részletesebb leírást szeretnék kérni ( laptop pontos típusa, hol érdemes beszerezni stb)?
Válaszokat előre is köszönöm!
Még mindig nem sikerült elkezdeni az egyetemet?
Szerintem akkor már nemis lesz szükséged laptopra... 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!