Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A laptopba nincs bluetooth...

A laptopba nincs bluetooth hardver ugye?

Figyelt kérdés

Lehet hogy egyszer inditanak ebből OKJ tanfolyamot.

A hangszorot webáruházba vettem és utolag derültki

romániábol kaptam.A hozzá kapot leírás meg

erősen kifogásolhato NEM ÉR SEMMIT?

2022. szept. 2. 09:07
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Na akkor probald ezt ujra, de ep, kozpontozott, tagolt magyar mondatokban.
2022. szept. 2. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Laptopban szokott lenni bluetooth, az enyemben is van.
2022. szept. 2. 09:23
 3/9 Pelenkásfiú ***** válasza:

Valamelyikben van, valamelyikben nincs.

Egyébként 4-5000 Ft egy USB-s Bluetooth adapter.

2022. szept. 2. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet. Azt, hogy a TE laptopodban mi van, azt MI innen (mindenki éppen onnan, ahol épp van, amikor a választ írja) nem tudhatjuk.

Ma már vannak olyan laptopok (nem is horror áron, annyira nem, hogy az enyém egy tök alap, mezei, pár éves irodai laptop, nem is zsírúj), amikbe van bluetooth, és ez nem valami hiper-szuper, ultramodern dolog, ettől még egy csomó mindenre tökéletesen alkalmatlan LEHET egy gép (mondok valami konkrétat: az enyémmel sem lehet filmet vágni,programozásra is tökéletesen alkalmatlan mert a mai modern filmvágó programokhoz erős hardver (sok-sok hely a winyón meg ram..., ) meg hatalmas winchester ), DE (- és MOST jön a LÉNYEG) BLUETOOTH ennek ellenére mégis VAN benne.

Az OKJ tanfolyamot meg nem is akarom érteni, miből kellene tanfolyamot szervezni? Abból, hogy mindenki a nyugdíjas Ica nénitől az ötödikes Pistikéig ki tudja választani, hogy NEKI épp konkrétan milyen gépre van szüksége abból az tengernyiből, ami az áruházakban beszerezhető 100.000-től a csillagos égig bezárólag?

2022. szept. 2. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
A hangszóró ügyét meg - ha nem jó - én bizony jogi útra terelném, azaz fogyasztóvédelem elé vinném, ha ügyet akarsz belőle csinálni. Kérdés, hogy mennyibe került, megéri-e, bár szerintem az, hogy bemész a fogyasztóvédelemhez a berendezéssel és annak papírjaival (ha vannak, mondjuk anélkül nehéz, hisz anélkül semmit nem tudsz bizonyítani), akkor egy balhét mindenképp lehet belőle csinálni, kérdés, hogy csak a céget büntetik meg jól, vagy neked is csurran belőle pár forint. (Azzal semmivel nem leszel előbbre, ha a céget megvágják 10.000.000-ra, neked meg egy vállveregetéssel közlik, hogy legközelebb légy óvatosabb!)
2022. szept. 2. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
A laptopok túlnyomó többségében szokott lenni bluetooth, sőt újabban sok brand PC-ben is van.
2022. szept. 2. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

#1: Te pedig fuss neki ennek újra, de immár ékezetekkel!

Szeretem, amikor valaki a másik helyesírásába, nyelvhelyességébe köt bele, de neki is sikerül egy sorban négy hibát elkövetni.

2022. szept. 2. 10:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Oké, akkor tedd fel a kérdést még egyszer, ezúttan magyarul és érthetően!
2022. szept. 2. 11:15
 9/9 NTBS ***** válasza:
Ez gépfüggő. A többségben van bluetooth.
2022. szept. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!