Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lenovo ideapad 100-15ibd...

Lenovo ideapad 100-15ibd 80qq0048hv-s laptopban 4. 0 bluetooth van, de win10 telepítése után nem jelenik meg az eszközkezelőben. Hogyan tudom elővarázsolni?

Figyelt kérdés
próbáltam a gyártótól drivert telepíteni, de azt írja előbb engedélyezzem az eszközt. De hol? Hogy?

2016. dec. 12. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen laptop nálam néhány hónap után kész lett. Hálózati kártya, hangkártya, merevlemez. Most szervízben van. Gratula, bevásároltál.

Egyébként a tűzfalon kell engedélyezni.

2016. dec. 12. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbáltuk ott sem sikerül. Olyan, mintha nem is lenne a gépen bluetooth
2016. dec. 21. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs, akkor csak egy marad: el kell vinni a garanciális szervízbe, Budaörsre. A vasútállomásnál van, két ünnep közt nem dolgoznak. Úgy tűnik, az ÖSSZES Lenovo Ideapad 100 gyári hibás alkatrészekből készült!

[link]

2016. dec. 21. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Elméletben kellene benne lennie:

[link]

2016. dec. 21. 18:35
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi.

Igen azt írták van benne ezért ezt a típust vettem

2016. dec. 26. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Vidd el majd január elején a budaörsi garanciális szervízbe (vasútállomás és a Tesco között van, TMX a neve), két ünnep közt nem dolgoznak és próbálják meg ŐK kideríteni, mi a baja. Ha nincs benne, az gyári hiba.
2016. dec. 26. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Az enyém ilyen:

[link]

És még ebben is van bluetooth.

2016. dec. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!