Laptopban a bluetooth kicserélhető erősebbre?
Van egy laptopom (Asus ROG Zephyrus M GU502GV-ES004) és minden okés vele, jól működik, viszont a napokban próbáltam ki először azt, hogy bluetooth fülessel akartam zenét hallgatni és konkrétan ilyen 10 méter távolságig nem hat a blutusza. Azért fix, hogy a gépé, mert Samsung telóval ilyen 20-30 méterekre is el tudok sétálni (, házon belül 15-20ra falakkal együtt simán), és telejsen jól működik. A Füles egy 2018-as széria Samsung Gear Icon X (és nem azért működik jól mert a teló is samsung, mert régen a 2016os IconX egy Sony és Huawei telóval is ugyan ilyen jól ment.)
Szóval arra gondoltam, hogyha létezik külön ilyen blutusz egység a gépen belül (márpedig gondolom létezik, mert van amikben nincs), akkor ezt egy erősebbre kicserlétetném, ha létezik erősebb és ki tudják cserélni.
Szerintetek megoldható?
Először derítsd ki, hogy milyen wi-fi kártya van beleépítve (az a bluetooth is) és hogy létezik-e hozzá fejlettebb.
Ha nem, akkor így jártál...vagy max. vehetsz hozzá usb-s adaptert
Köszi! :)
Laikusként már ez is nagy segítség az előrelépéshez :D
huh, elég macerás, mármár lehetetlen küldetésnek hangzik :D lehet hagyom a fenébe. Mindenképp szakemberekhez vinném, ha cseréltetném, de gondolom nem sokan vállalnák be.
Köszi szépen a részletes kifejtést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!