Bluetoothos headsetet lehet társítani laptophoz?
BT-t sajnos én se vágom ennyire, de talán kompatibilitásban lehet valami. A fülhallgató BT 4.1-et követel meg minimumként. A laptopban milyen BT modem van?
Amúgy más BT eszközhöz tudsz csatlakozni, driver rendben van?
Ettől függetlenül azért csinálnék egy „BT driver törlése - aztán újratelepítés a laptop hivatalos oldaláról” dolgot, hátha..
Mindenképp a bluetooth kártya a laptopban újabb generációt vagy ugyan azt támogasson, mint a füles.
Ugyan is ha pl laptop blu3-at tud, a füles meg 4.1-et nem fog menni.
Plusz a drivert is érdemes megnézni, ugyan is én a minap vettem egy bluetooth adaptert (asztali gépbe), és felismerte a windows, de semmit sem csinált. Felraktam a kínai drivert hozzá, és egyből csatlakozott hozzá minden:)
WIN 10? érdemes egy kicsit forceolni, mert nem mindig akarja az igazat.
Nekem Sony fülesem és fejhallgatóm van, mind2 bluetooth, és szokott vele küzdeni a rendszer.
Érdemes odafigyelni, hogy a pairing mode be legyen kapcsolva (már ha van ilyen), és a telefonodon pedig legyen kikapcsolva a bluetooth, sokat szívtam amiatt, hogy nem jöttem rá: rajta van a telefonomon és ezért nem találja a windows.
Érdemes többször próbálkozni, nekem volt, hogy 5-6. alkalomra ismerte fel, utána már könnyebben ment.
Érdemes mégegyszer ránézni, mert nekem pl. a fülesnél csinálta azt, hogy ha rácsatlakoztam, akkor az eszköznél az volt kiírva, hogy "speaker" v. "right speaker".
Ekkor volt használhatatlan a hangminőség, majd amikor jobban megnéztem láttam, hogy át tudom váltani az eszközt "WF-1000C"-re, ami az eszközöm neve volt, ekkor tökéletes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!