Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bluetoothos headsetet lehet...

Bluetoothos headsetet lehet társítani laptophoz?

Figyelt kérdés
Pioneer SE-E7 BT az alany, discordon való beszélgetésre használnám, de a laptop nem ismeri fel. Ötlet? Vagy ezt a típust nem lehet társítani? Köszi előre is
2021. jan. 7. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:

BT-t sajnos én se vágom ennyire, de talán kompatibilitásban lehet valami. A fülhallgató BT 4.1-et követel meg minimumként. A laptopban milyen BT modem van?

Amúgy más BT eszközhöz tudsz csatlakozni, driver rendben van?

Ettől függetlenül azért csinálnék egy „BT driver törlése - aztán újratelepítés a laptop hivatalos oldaláról” dolgot, hátha..

2021. jan. 8. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenképp a bluetooth kártya a laptopban újabb generációt vagy ugyan azt támogasson, mint a füles.

Ugyan is ha pl laptop blu3-at tud, a füles meg 4.1-et nem fog menni.

Plusz a drivert is érdemes megnézni, ugyan is én a minap vettem egy bluetooth adaptert (asztali gépbe), és felismerte a windows, de semmit sem csinált. Felraktam a kínai drivert hozzá, és egyből csatlakozott hozzá minden:)

2021. jan. 8. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:
más bluetoothos dologgal eddig nem volt gond, amugy egy MSI GL63 8SD a laptop, este otthon leszek megnézem, köszi a válaszokat :)
2021. jan. 8. 12:12
 4/6 anonim ***** válasza:

WIN 10? érdemes egy kicsit forceolni, mert nem mindig akarja az igazat.

Nekem Sony fülesem és fejhallgatóm van, mind2 bluetooth, és szokott vele küzdeni a rendszer.

Érdemes odafigyelni, hogy a pairing mode be legyen kapcsolva (már ha van ilyen), és a telefonodon pedig legyen kikapcsolva a bluetooth, sokat szívtam amiatt, hogy nem jöttem rá: rajta van a telefonomon és ezért nem találja a windows.

Érdemes többször próbálkozni, nekem volt, hogy 5-6. alkalomra ismerte fel, utána már könnyebben ment.

2021. jan. 15. 09:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült azóta társítani de a hangminőség annyira rossz volt hogy vissza is küldtük PCX-nek. Discordon nem hallottak semmit felhúzott hanggal sem. :/
2021. jan. 18. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdemes mégegyszer ránézni, mert nekem pl. a fülesnél csinálta azt, hogy ha rácsatlakoztam, akkor az eszköznél az volt kiírva, hogy "speaker" v. "right speaker".

Ekkor volt használhatatlan a hangminőség, majd amikor jobban megnéztem láttam, hogy át tudom váltani az eszközt "WF-1000C"-re, ami az eszközöm neve volt, ekkor tökéletes lett.

2021. jan. 18. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!