Hogy hívják azt amit ha bedugok a laptopba akkor bluetooth-os eszközzel rá tudok csatlakozni?
Obline óráim úgy zajlanak, hogy belépek telefonnal a telefonomhoz rá van csatlakoztatva a bluetooth-os fülhalgató és azzal hallom az embereket meg beszélek. Illetve a ha kéri a tanár akkor ott kapcsolom be a kamerát. Eközbe be vagyok gépen is lépve, hogy rendesen lássam a feladatot. A vezetékes füllhalgatómon nincs mikrofon. Úgy tudom, hogy létezik olyan kis eszköz amit ha bedugok gépbe akkor rá tudok csatlakozni a bluetooth-os fülhalgatómmal. Valaki tudja mi a neve?
Azért lenne jó mert akkor csak a gépet kéne használnom és a telefonom szabad lenne
A laptopom lenovo thinkpad T430
A bluethooth-os fülesem meg xiaomi mi airdots basic true
A telefonom meg samsung galaxy A50
Bluetooth adapternek hívják, de lényegtelen, mert laptopod van, amiben kéne, hogy legyen bluetooth.
Hogyan kapcsold be: https://www.youtube.com/watch?v=84Ld7i7MgDk
Hogyan csatlakoztass eszközt: https://www.youtube.com/watch?v=UDEDA5rBT84
Eszerint nincs minden T430-asban bluetooth:
Bár lehet, hogy jellemzően van bennük. Be van linkelve a szerelési útmutató is, végszükség esetén szétszedheted a gépet és megnézheted, hogy benne van a kis bluetooth csip vagy nincs. Nekem egy másik lenovo gépnél előfordult, hogy a biosban le volt tiltva a bluetooth (így az oprendszer azt mondta, hogy nincs is), meg olyan is, hogy nem volt jól beszerelve a kártya (szét kellett szedni a gépet, meglepve megállapítottam, hogy ott a kártya, kivettem, visszatettem, jó lett).
Ez több okból is lehet:
1) azért, mert a windows nem ismeri fel a szükséges illesztőprogramot, ezért manuálisan kéne telepíteni,
2) azért, mert a BIOS-ban le van tiltva,
3) azért, mert rosszul van beszerelve a laptopba.
Ha elmész egy számítástechnikai boltba, és megkérdezed, hogy szerintük mit csinálj, segíteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!