Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert lassu a laptopom?

Miert lassu a laptopom?

Figyelt kérdés

Egy telefont csereltem el egy hp laptopra de lassu azt mondta aki adta hogy meg jatek is megy rajta kiprobaltam a gta harmat kb 10 perc volt mire bejott ezek szerint atvert az ember? Vagy csak ujra kell installalni a laptokot csak nekem ez az elso es nem hinnem hogy sikerulne.

Tettem fel kepet a feladatkezelorol hogy allandoan 6%on megy a processzor es a ram fele elfogyott.

Valaki legyszi segitsen

2022. aug. 26. 22:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen sajnos azota se tudom elerni a tulajt ismerosom mondta hogy maximum 2 giga d2 memoriat fogad el ha tetetnek bele 2 giga memoriat akkor gyorsabb lenne illetve azt mondta hogy eindows 10 helyett 7 kellene ra akkor most mi legyen?
2022. szept. 1. 19:33
 22/25 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz tenni, buktal 20000 forintot. Windows 7-et nem nagyon kene hasznalni egyebkent se, a 2 GB memoria sz.rra se eleg manapsag mert egy bongeszo 2 megnyitott weboldallal megeszi, tehat felesleges tovabbi penzt kolteni erre a gepre. Tanulopenz.

Ha laptopot akarsz, olyan 80-100e kornyeken mar kapsz (hasznaltan) olyanokat, amiket tenylegesen hasznalni is lehet pl. netezesre, vagy videokat nezni.

2022. szept. 1. 19:45
 23/25 A kérdező kommentje:
Errol mi a velemenyetek? [link] 70000Ft ot tudnek ra kolteni maximum
2022. szept. 1. 22:22
 24/25 A kérdező kommentje:
Egyebkent csak interneteznek, meg nagyon ritkan egyszerubb jatekok.
2022. szept. 1. 22:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Ez egy alsó kategóriás gép, de egy erőmű ahhoz képest.
2022. szept. 1. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!