Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert lassu a laptopom?

Miert lassu a laptopom?

Figyelt kérdés

Egy telefont csereltem el egy hp laptopra de lassu azt mondta aki adta hogy meg jatek is megy rajta kiprobaltam a gta harmat kb 10 perc volt mire bejott ezek szerint atvert az ember? Vagy csak ujra kell installalni a laptokot csak nekem ez az elso es nem hinnem hogy sikerulne.

Tettem fel kepet a feladatkezelorol hogy allandoan 6%on megy a processzor es a ram fele elfogyott.

Valaki legyszi segitsen

2022. aug. 26. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

1 GB RAM 😂 Ennél még a telefonom is erősebb

Lehúzott, de azért nem egy világvége, adtál egy elavult telefont egy mégelavultabb laptopért, egyik sem ér ma már semmit szinte.

2022. aug. 26. 23:36
 12/25 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
77%

honor 7 magakoraban turheto lehetett de mar 7eves

hasznaltan 20ert mennek kb.

anyit lehet ugyahogy megerhet laptop, bar 1Ghz es 1GB az semmi 16eve is semmi volt meg elotte is

maga a honor 7 ilyen szempontbol ertekesebb hasznalhatobb

de ha ennyire nincs penz lehet nem kellene eroltetni, asztalit se nagyon hisz egy 20 asbol nem nagyon lesz semmid ha monitor is kell, kerhetsz valahol egy nagy kepcsoves dobozt,

2022. aug. 26. 23:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a procijával olyan, mint egy tolókocsis ember az olimpiai rajtnál.
2022. aug. 27. 01:07
 14/25 anonim ***** válasza:
Ez a processzor 2001-ben jelent meg, és akkor is a leggyengébbek közé tartozott. Még 10 éves gépet is necces venni, főleg ha valaki nem ért hozzá. Ezt korabeli programokkal lehet használni lehetőleg offline, pl. Windows XP-vel, pár akkori játékkal.
2022. aug. 27. 07:04
 15/25 A kérdező kommentje:

Letiltotta a szamomat az elado igy nem tudtam elerni jofogason adtam el o ajanlott cseret mondom miert ne ugyse volt laptopom csak asztali gepem vagy 8 eve

De egyebkent mar kezdem megszokni hogy lassucska vegulis netezni tudok rajta csak turelmesnek kell lennem mert kb 5mp mire betolt egy weblapot yotubon meg csak 480pben mennek a videok mert 1080pn szaggat

2022. aug. 27. 13:18
 16/25 A kérdező kommentje:
De egyik ismerosom mondta hogy lehet bele memoriiat venni meg sdt ezek gyorsitanak?
2022. aug. 27. 13:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Bele kell nézni, van-e bővítőhely. Nem tudom, kapsz-e még DDR1 SO-DIMM memóriát. SSD csak SATA van, abban szerintem IDE van.
2022. aug. 27. 13:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már felesleges fejleszteni, mert a CPU is egy halom szar. Eladod és veszel egy normálisat
2022. aug. 27. 13:44
 19/25 anonim ***** válasza:

Spórolj össze 80 ezret és aztán vedd meg ezt, sokkal többet tud, mint amit te cseréltél.

[link]

[link]

2022. aug. 27. 22:14
 20/25 anonim ***** válasza:
azigen. jól átbsztak xddddd
2022. aug. 29. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!