Miert lassu a laptopom?
Egy telefont csereltem el egy hp laptopra de lassu azt mondta aki adta hogy meg jatek is megy rajta kiprobaltam a gta harmat kb 10 perc volt mire bejott ezek szerint atvert az ember? Vagy csak ujra kell installalni a laptokot csak nekem ez az elso es nem hinnem hogy sikerulne.
Tettem fel kepet a feladatkezelorol hogy allandoan 6%on megy a processzor es a ram fele elfogyott.
Valaki legyszi segitsen
Első körben jó lenne tudni milyen laptopot vettél. Milyen hardver van benne?
Így a kérdés alapján te vagy az akit simán át lehet ilyenekkel verni.
Hat de azt mondta par eves szinte uj nem lehet 16 eves
Es nem lehet dedikalni videakartyat bele vagy ez hogy megy mennyibe kerulne?
Akkor most mi legyen
Es ha uj window 10et rakatok ra?
Teged atvertek mint sz.rt a palankon. Egy netbooknak is gyenge, 1 magos processzorral felszerelt kovuletet soztak ra, semmit nem er, jatszani kb. 20 eves jatekokkal tudsz maximum. Nem, nem lehet 'feljavitani', nem lehet gyorsitani, tuningolni, 'valamit csinalni vele', ujratelepiteni is teljesen felesleges mert nem javit a teljesitmenyen semmit.
Keresd meg azt aki rad sozta es verd ki belole a telefonodat, aztan gondolkozz el hogy vajon miert tortent veled ilyesmi.
Ez szomoru akkor mert azt hittem nem ver at mert mondta hogy meg fel is telepitette meg rakott bele tarhelyet a telefon amit adtam egy honor 7 s volt meg azt hittem ez a laptop tobbet er
Akkor holnap szolok neki hogy csereljuk vissza mert megsem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!