Tiktokon mennyit fizetnek a videókèr illetve mennyi nèzetsèget kell elérni?
Annyi nézettséget kell elérni, amennyi pénzt szeretnél keresni.
1000 megtekintésért kapsz kb. 2-4 centet. Ha 25ezren megnézik a videódat, akkor kerestél 1 dollárt.
Már nem érdemes ebbe a videógyártó őrületbe beszállni, bárki bármit mond. Már évek óta a leszálló szakasz elején vagyunk, csak sokan még nem vették észre, illetve addig fejik amíg lehet.
25 év alattiaknak feltétlenül üzenem, hogy ebbe már ne ringassák magukat. Nagyon más lesz a "social" divat mire szőrösödni kezdtek.
"Már évek óta a leszálló szakasz elején vagyunk"
Azért ha a TikTok pénzügyi eredményeit megnézed, akkor ennek az ellenkezőjére fogsz bizonyítékokat találni.
Én nem a cégek szemszögéből írtam.
Amúgy a flickflock-od pont rossz példa, mert annak még van hova szélesednie, de amint kipukkad az újdonság varázsa és náluk is beállnak a számok, máris nem fog olyan jól muzsikálni, mint amilyennek most mutatja magát. De ez minden ilyen netes fossal így van, szóval a fanoknak nem kell megsértődniük.
Az influgengszterkedésnek leáldozóban van, amióta a sok média celeb és hirdető befészkelte magát "organikus" módon a tartalmakba.
A legeslegújabb generáció ugyanúgy röhögni fog a mai fos tartalmakon, mint ahogy a mostani friss generáció fikázódik a tv irányába.
Azt kell megérezni mostanában, hogy mi lesz a jövő új "videós tartalma". Nehéz lesz, de nem lehetetlen. Sőt, lehet már látni is, csak sokan nem fordítottak még oda a fejüket.
Akik meg csak annyira okosak, hogy élősködjenek a felfújt hype fosokon, azoknak mindegy is.
De ha nem a cégek szemszögéből írod, akkor mire alapozod, hogy a leszálló szakasz elején vagyunk? A cégek folyamatosan kreálják az új platformokat, a bevétel növekszik, a felhasználók száma növekszik, a reklámok köre szélesedik. Akkor mitől is haldoklik ez az egész?
Azt értem hogy ez a privát véleményed, megérzésed, csak ez számomra semmit nem jelent, pláne nem bizonyító erejű.
5: "Azt értem hogy ez a privát véleményed, megérzésed, csak ez számomra semmit nem jelent, pláne nem bizonyító erejű." ---> Ezt írom én is neked.
Tök felesleges bármilyen konkrét eredménykimutatás hivatkozása nélkül tovább szájkaratézni ezen.
ma 18:44
"Tök felesleges bármilyen konkrét eredménykimutatás hivatkozása nélkül tovább szájkaratézni ezen."
Mondod ezt nekem?:D Te voltál az, aki állítottál valamit, én csak bátorkodtam rákérdezni, hogy mi alapján állítod.
Ha ez a privát véleményed amit amúgy semmivel nem tudsz alátámasztani, akkor ezt el tudom fogadni, de azért ne csinálj már úgy, mintha nem Te lennél az, aki a saját véleményét úgy adta elő, mintha valami megmásíthatatlan, egyetemes igazság lenne. És ezek után nekem mondod, hogy ha én nem hivatkozok semmit, akkor nem érdemes erről tovább beszélgetni? Álljon már meg a menet:D Egyelőre ott tartunk hogy Neked kellene a saját állításodat alátámasztani, ha ez megtörtént, majd akkor kérd számon rajtam, hogy ezt én mennyire hitelt érdemlően cáfoltam meg.
Egyébként pedig: [link] - Ez a cikk már önmagában az állításod cáfolata, hivatkozásokkal tele (eredménykimutatás is van köztük).
7: nono! Te is állítottál valamit!
És nagyon menci egy paywall mögé zárt cikkre hivatkozni :D Bruhahahahahahahahha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!